2.el aldığım RTX 3080 çalışmıyor

Reaksiyon skoru
66
merhaba 2.el rtx 3080 aldım,üstünde custom sıvı soğutucu bloğu vardı çıkardım kutudan çıkan normal stok soğutma bloğunu taktım ama sorun yaşıyorum, farklı sistemlerde denedim ekran kartını takınca sistem başladıktan yarım saniye felan sonra kapanıyor ve bidaha başlamıyor sorun ne olabilir?
Not: 850watt seasonic psu ve 650 watt ile denedim sorun psuda değil,.

Profili iyi derken nasıl yani? :D Görmeden, denemeden keşke almasaydınız. Umarım bir şekilde çalıştırırsınız.

Karti test edip almadiginiz icin buradaki hic kimse sorunun nerede oldugunu bilemez.Saticiyla iletisime gectin mi mesela?

Profili iyi derken nasıl yani? :D Görmeden, denemeden keşke almasaydınız. Umarım bir şekilde çalıştırırsınız.
bende görmeden aldım ama param güvende ile alınca 2 gün içinde iade edebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet 2 tamamen farklı sistemde denedim
kart bozuk büyük ihtima chipset arızası falan vardır bence iade et hiç ugraşma

bende görmeden aldım ama param güvende ile alınca 2 gün içinde iade edebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart bozuk büyük ihtima chipset arızası falan vardır bence iade et hiç ugraşma
Karti test edip almadiginiz icin buradaki hic kimse sorunun nerede oldugunu bilemez.Saticiyla iletisime gectin mi mesela?
iletişime geçtimde cevap gelmedi daha, sorunu düzeltip düzeltemicegimi öğrenmek için açtım bu konuyu

iletişime geçtimde cevap gelmedi daha, sorunu düzeltip düzeltemicegimi öğrenmek için açtım bu konuyu
bende yeni ekran kartı aldım param güvende ile 1500 tl bi hizmet parası aldım taktım direk çalıştı test falan gayet iyi açılmıyorsa ya bozuktur yada sıkıntı vardır bence iade edin kart alırkende araştırıp alıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri