Fitgirl repack güvenilir mi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Forumda herkes kullanıyor ama insanların binlerce lira verip aldığı şeyleri sizin ücretsiz olarak kullanmanız bana garip geliyor virüs yok mu ? Ben olsam illaki içine trojan falan atardım arkadaşım bilgisayarına format atacak mış bende format attıktan sonra fitgirl repack i dene dedim virüs var mı sizce ?

Forumda herkes kullanıyor ama insanların binlerce lira verip aldığı şeyleri sizin ücretsiz olarak kullanmanız bana garip geliyor virüs yok mu ? Ben olsam illaki içine trojan falan atardım arkadaşım bilgisayarına format atacak mış bende format attıktan sonra fitgirl repack i dene dedim virüs var mı sizce ?
onlarda virüs olmaz ama resmi sitesinden indirdiğin sürece , uzun süre kullandım gayet sorunsuz virüs artçı sitelerde olur

Yıllarca kullandım hiç virüs bulaşmadı.

Fitgirl, Dodi, ElAmigos, IGGGames ve csrin ru'da paylaşılanlar. Hepsini kullanmışımdır,0 virüs.

Ne zaman bunlar dışında saçma sapan yerleden indirmeler denediysem oralarda sorun çıktı.

Fitgirl un resmi sitesinden indirdiginiz surece virus olmasi imkansiz, milyonlarca kullanicısi ve bir itibarı var. 10 yildir bu isin icinde, oyle bisey yapacak olsa coktan yapmisti ve ilk viruslu repack'inde zaten ifsa olmus olurdu ve insanlar bir daha tercih etmezdi.

Resmi sitesi fitgirl-repacks.site dir

Fitgirl un resmi sitesinden indirdiginiz surece virus olmasi imkansiz, milyonlarca kullanicısi ve bir itibarı var. 10 yildir bu isin icinde, oyle bisey yapacak olsa coktan yapmisti ve ilk viruslu repack'inde zaten ifsa olmus olurdu ve insanlar bir daha tercih etmezdi.

Resmi sitesi fitgirl-repacks.site dir
Peki bu adamın bundan kârı ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum. Gördüğüm kadarıyla reklam da yok

Kısa küt saçlar ve müzigi yeter bacımın.
Oyuncu olup bunun tezgahtan geçmeyen yoktur heralde😁

resmi sitesi güvenilir

Peki bu adamın bundan kârı ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum. Gördüğüm kadarıyla reklam da yok
Bağışlardan. Zaten bir hobi olarak başladı repack yapmaya, bu kadar populer olmasını beklemiyordu.
Diger repack sitelerinden ayıran şey sıkıştırmasının en basarili oldugu sitedir, yani interneti kötü olanlar için düşünülerek yapılmış birşeydir. Bu yüzden de sıkıştırılımış oyunu kurması DODI vb diğer sitelere göre daha uzun sürer, ama indirdiğin dosya daha ufak olduğu için daha hızlı iner.

Ekran Alıntısı.webp
hocam burada hangisine basıcaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri