Günlük Kullanım ve Oyun İçin Laptop Tavsiyesi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,582
Merhabalar, eski laptopumu ablama vereceğimden ötürü kendime günlük kullanımlık ve oyun oynatmalık bir laptop arıyorum. Bütçe olarak bilerek belirtmedim çünkü aradığım özelliklere sahip F/P önerirseniz daha iyi olur. Genelde Cs2, Valo, LoL, R6, BF1, BF5 ve diğer çeşitli online FPS oyunlarını oynuyorum. Arada bir de düşük grafik gereksinimli indie hikaye oyunlarını oynuyorum. Kullanım amacımı da göz önünde bulundurarak bana önerebileceğiniz F/P laptoplar neler acaba? Taviz vermeyeceğim bir özellik de ekranı 17.3 inç olması lazım ve mümkünse 120+ Hz olsun. Şimdiden teşekkürler

Önerilenlerden işlemci 13. nesil olmasına bak bence, 12. nesil çok da güçlü değil. Bir de Victus'larda büyük hayal kırıklığım olan hall sensör sorunu yaşayabilirsin, herkese öneriyordum ama artık önermiyorum. Acer Nitro 16 ya da Nitro 5 bakılabilir, yerli üründe şansını denemek istersen o da olur bana sorarsan.

Kendim Casper kullanıyorum öyle 90 hatta 80 derece bile görmedim uzun zamandır, Monster Tulpar serisinden arkadaşta vardı o da hoşuma gitti. Önceden çok önyargım vardı yerliye ama hp de batırdı işi

Geri