iptal gelmezse haber verir misin teknosa indirimlerini paylaşırken ya da alırken es geçiyordum son zamanlarda gönderiyorlar sanırımBenim sipariş ile alakalı "kargoya verilmek üzere hazırlanmıştır" diye SMS geldi. Faturası da kesilmiş.
Konuyu açan arkadaşımıza da teşekkürler.
bu fiyata 4060 ı geçtim 4050 bile olsa alınırdı o kadar kötü model değilo fiyata bile alınmaz modeli çok kötü.
monster da alırsın sen.iptal gelmezse haber verir misin teknosa indirimlerini paylaşırken ya da alırken es geçiyordum son zamanlarda gönderiyorlar sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu fiyata 4060 ı geçtim 4050 bile olsa alınırdı o kadar kötü model değil
20k ya 4060 monsterı geçtim casper olsa bile alırım istediğin markayı almakta özgürsünmonster da alırsın sen.
Öderken stok yok diyecek.Sepetimde ekle isteyene alırım. İptal gelmezse![]()
Taksitli de dediğiniz gibi, ama tek çekimde aldı. Limitim olsa denicemde yok ki limitÖderken stok yok diyecek.
Yoksa ben almak isterdim.
Ben taksitli aldım, ama tekrar tekrar deneyerek, her seferinde stok bittiği için işleminiz tamamlanamamıştır diye hata verdi ve bu hatayı tek çekimde de veriyordu. Yani olayın taksitli ya da tek çekim seçmekle alakası yok, dediğim gibi taksitli aldım, üstelik peşin fiyatına 4 taksitle.Taksitli de dediğiniz gibi, ama tek çekimde aldı. Limitim olsa denicemde yok ki limit
Siz aldınız mıStok gelmiş, amaaaa fiyatı 2 katı.
belki 2 tane gönderiyolardırStok gelmiş, amaaaa fiyatı 2 katı.