Gelirse bal olur. Tatil paramı verdim. 2 cisi kargoya verilirse ilkini iptal edicem. Tatil daha önemliBu nasıl bir bal dır.
Gelirse bal olur. Tatil paramı verdim. 2 cisi kargoya verilirse ilkini iptal edicem. Tatil daha önemliBu nasıl bir bal dır.
Eğer gelirse bana verGelirse bal olur. Tatil paramı verdim. 2 cisi kargoya verilirse ilkini iptal edicem. Tatil daha önemli![]()
Konya Ereğlide yaşıyorum elden alıcaksan gelirse ürün aynı fiyattan veririm. Uygulama üzerinden uğraşmam.Eğer gelirse bana ver
Akan balı birazda biz yiyelim .
Ne kadara aldıysan ustune 1 2 k farkla direkt alabilirim
GElirse whatsapp uzerinden konusur hallesiriz hocam. Kargo ile de gonderim saglayabilirsiniz.Konya Ereğlide yaşıyorum elden alıcaksan gelirse ürün aynı fiyattan veririm. Uygulama üzerinden uğraşmam.
Bunları görünce umarım iptal olur diyorum. Bari 25 falan dehttps://www.sahibinden.com/acer-lap...3459&a10543=145080&a587=38988&a107509=1214055 siteden hemen satmak için alanlar ilana eklemiş bileihtiyacı olanlar almalıydı böyle satmak için almamalıydılar.
Harbiden böyle kişilerin hiçbir şeyden faydalanmasını bende hiç istemiyorum, bari 30 falan yap da diğer insanlarda faydalansın, gidip sıfır fiyatını yazıyorlar.Bunları görünce umarım iptal olur diyorum. Bari 25 falan de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün stokta
Hocam iyi akşamlar sizdeki fazla ürünü ben nakit elden alabilirim, konyada öğrenciyim ben de uzun süredir indirim kovalıyordum iletişime nasıl geçebilirim sizinle ?Bunları görünce umarım iptal olur diyorum. Bari 25 falan de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün stokta
Bugün tarihli üye ve konuya attığı mesaja bak, hiç şüpheli değil.https://www.sahibinden.com/acer-lap...3459&a10543=145080&a587=38988&a107509=1214055 siteden hemen satmak için alanlar ilana eklemiş bileihtiyacı olanlar almalıydı böyle satmak için almamalıydılar.
Dostum gelmeden bir şey diyemem. Gelirse bakalım. Daha geleceği bile şüpheliHocam iyi akşamlar sizdeki fazla ürünü ben nakit elden alabilirim, konyada öğrenciyim ben de uzun süredir indirim kovalıyordum iletişime nasıl geçebilirim sizinle ?
Hocam mesaj atabilmek için foruma üye oldumBugün tarihli üye ve konuya attığı mesaja bak, hiç şüpheli değil.
Tamam hocam beklemedeyimDostum gelmeden bir şey diyemem. Gelirse bakalım. Daha geleceği bile şüpheli