❌İndirim Bitti! Acer Nitro V 15 -> RTX 4060 - i7 13620H - 16 GB 1024 GB -> 19797TL (Teknosa)

şaka gibi valla 50k lık pc yi kaçırdık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gelince haber vermesi için mailimi verdim ama atmamış

Acer Aspirenin yenilenmiş hali. Aslında hakettiği fiyat bu.

rtx 4060 i7 13. nesil işlemcili bir bilgisayar için asla hakediceği bir fiyat değil hocam
Bi nitro 16 değil. Aspire serisi yerine bu adı vermişler. Tek fan biraz iş oyun karmaşık yapmışlar. Gaming değil tam olarak bence

Bi nitro 16 değil. Aspire serisi yerine bu adı vermişler. Tek fan biraz iş oyun karmaşık yapmışlar. Gaming değil tam olarak bence
doğru diyhosun aslında rtx 4050 140w dengi bir ekran kartı var üstünde. 75watt o ekran kartı

doğru diyhosun aslında rtx 4050 140w dengi bir ekran kartı var üstünde. 75watt o ekran kartı
75watt üstü koyacaklarsa 2 bölgede fan koymaları lazım. Önceden bende 3050 60watt Aspire vardı tasarım aynı. Dış tasarım değiştirmişler. 4000 serisi çok watt kullanan ekran kartları değil bence yapay zeka ile fazla watt olmasına gerek yok diye düşünüyorum

Hocam hayırlı olsun eğer taksitsiz aldığınızı iptal ederseniz buradan haber verin yabancıya gitmesin :giggle:
Teknosa linki yenilemekten manyak olduk :ROFLMAO:
Teşekürler. ilk peşin aldığım kargolanmadı. 2ci taksit aldığım kargolandı şaka gibi :D Belki sisteme geç düşüyordur:D Elden veremezsem iptal ettiğimde söylerim size

Ekler

• IMG_20250602_144359.webp
    IMG_20250602_144359.webp
    45 KB · Hit: 130
75watt üstü koyacaklarsa 2 bölgede fan koymaları lazım. Önceden bende 3050 60watt Aspire vardı tasarım aynı. Dış tasarım değiştirmişler. 4000 serisi çok watt kullanan ekran kartları değil bence yapay zeka ile fazla watt olmasına gerek yok diye düşünüyorum
75w 8gb vram olduğu için düşük tüketim vs. olacağı için ısınma pek olmaz ama işlemci manyak ısınır.

75w 8gb vram olduğu için düşük tüketim vs. olacağı için ısınma pek olmaz ama işlemci manyak ısınır.
Aspiredeki olayı yapıyorum turbo modu kapatayorum ısınma sorunu bitiyor. Yüzde 5 10 performans kaybı oluyor.

Geri