❌İndirim Bitti! Acer Nitro V 15 -> RTX 4060 - i7 13620H - 16 GB 1024 GB -> 19797TL (Teknosa)

asus tuf a15 rtx 4050 r7 7735hs cihazım bu cihazı tokatlıyormuş genel araştırmalar yaptığımda, aslında bu cihazın ederi 30-35k falan bence çünkü rtx 4060 var üstünde her ne kadar 75watt olup 140w rtx 4050 dengi de olsa. ama soğutması bi asus tuf gibi değilmiş, işlemci cayır cayır yanıcak bunu alanın bilgisi olsun. ama gpu serin çalışıcak.

Aspiredeki olayı yapıyorum turbo modu kapatayorum ısınma sorunu bitiyor. Yüzde 5 10 performans kaybı oluyor.
aynen hocam o zaman kullanılabilir bir bilgisayar. ama her şey bi yana 20k ya kaçırmam kötü oldu. arkadaşım için alabilirdim

aynen hocam o zaman kullanılabilir bir bilgisayar. ama her şey bi yana 20k ya kaçırmam kötü oldu. arkadaşım için alabilirdim
30 Mayıs'ta aldım. 2 ciyi 1 Haziran'da aldım. Takip edin hocam. Şansınıza belki denk gelir

Ben ikinciyi aldım. O da hazırlanıyor aşamasında geçti. Fatura falan oluşturuldu. Müşteri hizmetlerine dedim. Bugün verilmezse yarın kesin verilir dedi. Ben hala geliceğine inanmıyorum :D
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam sjsjmsksksksj 😂😂

Bilgisayarın ederi bu diyen arkadaşlar kendisini boşuna kandırmasın, bedavaya alındı bu bilgisayarlar. Mağazada 39.999 TL (az önce gördüm), hadi Teknosa farkını düşersek, 35, 36 bin lira çok rahat eder. Benimki de bugün kargoya verildi bu arada.

Bilgisayarın ederi bu diyen arkadaşlar kendisini boşuna kandırmasın, bedavaya alındı bu bilgisayarlar. Mağazada 39.999 TL (az önce gördüm), hadi Teknosa farkını düşersek, 35, 36 bin lira çok rahat eder. Benimki de bugün kargoya verildi bu arada.
35 36 bin ben tercih etmezdim. Acer Aspirenin makyajlanmiş hali.
Zayıf kasa, tek konumlu 2 fan, 45ntfs ekran Bunlar eksiler. Piyasayı takip ederim. Maks 25 olması lazım normalde. 35 40 arasına daha iyi modeller var. Kötülemek için söylemiyorum. 20 binde gerçekten bu eksiler önemli değilse çok uygun. Olumlu yanı ddr5 ve 1 tb. Benim fikrim tabi 😉

35 36 bin ben tercih etmezdim. Acer Aspirenin makyajlanmiş hali.
Zayıf kasa, tek konumlu 2 fan, 45ntfs ekran Bunlar eksiler. Piyasayı takip ederim. Maks 25 olması lazım normalde. 35 40 arasına daha iyi modeller var. Kötülemek için söylemiyorum. 20 binde gerçekten bu eksiler önemli değilse çok uygun. Olumlu yanı ddr5 ve 1 tb. Benim fikrim tabi 😉
Dostum bana tek 1 tane 25 bine 13. Nesil i7 işlemcili ve 4060 ekran kartlı bir model gösterirseniz hak vereceğim.
Bu arada Aspire ile de hiç alakası yok, bu serinin başka modellerini kullandım, geldiği zaman da siz de göreceksiniz.

Dostum bana tek 1 tane 25 bine 13. Nesil i7 işlemcili ve 4060 ekran kartlı bir model gösterirsen hak vereceğim.
Bu arada Aspire ile de hiç alakası yok, bu serinin başka modellerini kullandım, geldiği zaman da siz de göreceksiniz.
Firsatcilar olduğu sürece gösteremem. Ama 35 36 bine bu modeli önermem. Bilmeyen adam 35 verir. 35 bin fiyat edicegini düşünmüyorum.

Firsatcilar olduğu sürece gösteremem. Ama 35 36 bine bu modeli önermem. Bilmeyen adam 35 verir. 35 bin fiyat edicegini düşünmüyorum.
Bu bilgisayarın 25 bin olması imkansız, fırsatçılar vs ile hiç bir alakası yok, dünyanın hiç bir yerinde bu fiyat değil.

Geri