❌İndirim Bitti! Acer Nitro V 15 -> RTX 4060 - i7 13620H - 16 GB 1024 GB -> 19797TL (Teknosa)

Dostum geçtim 25i, 35'e kaç tane bulabilirsiniz benzer özellikte makine? Dünya ve piyasa gerçeklerine davet ediyorum sizi.
Knk şöyle düşün. Acer aspire kasa tasarımı biliyorsan gaming kasa olmadığını bilirsin. 35 e bulursun acelen yoksa. Kağıtta güzel. Ben 25 e ihtiyacım varsa alabilirim. 35 çıkıyorsam bu modele bakmam rakipleri var. Gaming yazmislarda tasarım öyle demiyor.20 bine bedava 😅

Knk şöyle düşün. Acer aspire kasa tasarımı biliyorsan gaming kasa olmadığını bilirsin. 35 e bulursun acelen yoksa. Kağıtta güzel. Ben 25 e ihtiyacım varsa alabilirim. 35 çıkıyorsam bu modele bakmam rakipleri var. Gaming yazmislarda tasarım öyle demiyor.20 bine bedava 😅
35'e de yok yani :) Tamam anlaşıldı.

25'e bulunca da konu açmayı unutmayın ama, kendiniz almasanız bile (ihtiyacınız kalmadı çünkü artık) forumdaki diğer arkadaşlarımız yararlanmış olur.

35'e de yok yani :) Tamam anlaşıldı.

25'e bulunca da konu açmayı unutmayın ama, kendiniz almasanız bile (ihtiyacınız kalmadı çünkü artık) forumdaki diğer arkadaşlarımız yararlanmış olur.
Siz benim dedigimi anladığınızı düşünüyorum. Gelsin ürün iyi mi , idare eder mi gorucegiz. 35 bin etmicegini düşünüyorum bu modelin.

Dostum bana tek 1 tane 25 bine 13. Nesil i7 işlemcili ve 4060 ekran kartlı bir model gösterirseniz hak vereceğim.
Bu arada Aspire ile de hiç alakası yok, bu serinin başka modellerini kullandım, geldiği zaman da siz de göreceksiniz.
Bilgisayar alırken sadece ekran kartı ve işlemciye bakan stereotip :D

Arkadaşlar. Bilgisayar konusunda ne kadar profesyonel olursanız olun alışveriş bambaşka bir dünya maalesef.

Ekran kartı ve işlemciye bakarak tabii ki cihaz alınmaz ama burada en az 15.000 TL kârla bir ürün satın alındığı görülüyor. En basit tanımla; https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari,1,2.html/1181397,152392,1214969,97870,1218956
akakçe'de en yakın emsali cihaz bile 35.000 TL iken 20.000 TL'ye bir ürün alınıyor. Kimse boş yorum atmamalı diye düşünüyorum.

Ürünleri gelenlere hayırlı olsun, güle güle kullanın. İyisi veya kötüsüne bakmadan kullanın derim. Paraya ihtiyacı olanlar cüzi bir kârla satabilir de.

Kullanacaklara önerim, güzel ve kaliteli bir termal macun + cihazın altına kaliteli bir soğutucu fan almanız ve o şekilde kullanmanızdır.

İyi forumlar.

Siz benim dedigimi anladığınızı düşünüyorum. Gelsin ürün iyi mi , idare eder mi gorucegiz. 35 bin etmicegini düşünüyorum bu modelin.
Ben ise sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum :) Ben aynı seriden 3060 ve 4060 ekran kartlı başka modelleri kullandım, tekrar ediyorum Aspire serisi ile hiç alakası yok, gayet güzel, güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar alırken sadece ekran kartı ve işlemciye bakan stereotip :D
Ucuz ürün kaçırınca hasetinden çatlayan kişi örneği.

Benim söylediğim anlamaktan da aciz. Tabii ki bilgisayar alırken önce işlemci, ram, depolama ve ekran kartına bakılır. Sonra diğer detaylara bakarsın. Varsa bu bilgisayara alternatif önerin merakla bekliyorum. Sen ekran başında F5'e devam.

Ben ise sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum :) Ben aynı seriden 3060 ve 4060 ekran kartlı başka modelleri kullandım, tekrar ediyorum Aspire serisi ile hiç alakası yok, gayet güzel, güle güle kullanın.
Kasanin iç tasarımı Aspire ile ayni olduğunu düşünüyorum. Dış kafa makyajlanmis. Aspire modeli de var bende. Gelince görürüz. Belki de siz haklısınız. Gelmeden bir şey diyemem. 35 diye diye gelirse 35 satıcam en sonunda 😅😅

20k ya gerçekten uygun bir cihaz ama ederi 25 maks 30 k 30 üstü buna verecek varsa elimde az kullanılmış köprü var(bunu seviyorum :D.

@overkill hocam hayırlı uğurlu olsun çok nispet yapmışsınız hayrı kaçacak. @vurucu4242 kral biz üzülmeyelim diye piyasa değerini hak etmiyor normalde de çok daha uygun fiyatlı olmalı diyerek teselli etmişti :giggle:

Edit: Uygun fiyattan :F:5 Keycaps alınır kırdık

@overkill hocam hayırlı uğurlu olsun çok nispet yapmışsınız hayrı kaçacak. @vurucu4242 kral biz üzülmeyelim diye piyasa değerini hak etmiyor normalde de çok daha uygun fiyatlı olmalı diyerek teselli etmişti :giggle:

Bu Teknosa yüzde 99 iptal eder demiştim. Elime gelene kadar hala süphe ediyorum 😅 Şaka diyip kargodan çekiyormuş😅

Dostum asla amacım o değildi, saldırgan mesajlara yazdığım cevaplar o şekilde anlaşılmış olabilir haklısınız, böyle hissetmiş herkesten de özür dilerim 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri