overkill
80+
- Reaksiyon skoru
- 253
Dostum geçtim 25i, 35'e kaç tane bulabilirsiniz benzer özellikte makine? Dünya ve piyasa gerçeklerine davet ediyorum sizi.Tamam dostum da 35 36 da etmez yani.
Dostum geçtim 25i, 35'e kaç tane bulabilirsiniz benzer özellikte makine? Dünya ve piyasa gerçeklerine davet ediyorum sizi.Tamam dostum da 35 36 da etmez yani.
Knk şöyle düşün. Acer aspire kasa tasarımı biliyorsan gaming kasa olmadığını bilirsin. 35 e bulursun acelen yoksa. Kağıtta güzel. Ben 25 e ihtiyacım varsa alabilirim. 35 çıkıyorsam bu modele bakmam rakipleri var. Gaming yazmislarda tasarım öyle demiyor.20 bine bedavaDostum geçtim 25i, 35'e kaç tane bulabilirsiniz benzer özellikte makine? Dünya ve piyasa gerçeklerine davet ediyorum sizi.
35'e de yok yaniKnk şöyle düşün. Acer aspire kasa tasarımı biliyorsan gaming kasa olmadığını bilirsin. 35 e bulursun acelen yoksa. Kağıtta güzel. Ben 25 e ihtiyacım varsa alabilirim. 35 çıkıyorsam bu modele bakmam rakipleri var. Gaming yazmislarda tasarım öyle demiyor.20 bine bedava![]()
Siz benim dedigimi anladığınızı düşünüyorum. Gelsin ürün iyi mi , idare eder mi gorucegiz. 35 bin etmicegini düşünüyorum bu modelin.35'e de yok yaniTamam anlaşıldı.
25'e bulunca da konu açmayı unutmayın ama, kendiniz almasanız bile (ihtiyacınız kalmadı çünkü artık) forumdaki diğer arkadaşlarımız yararlanmış olur.
Bilgisayar alırken sadece ekran kartı ve işlemciye bakan stereotipDostum bana tek 1 tane 25 bine 13. Nesil i7 işlemcili ve 4060 ekran kartlı bir model gösterirseniz hak vereceğim.
Bu arada Aspire ile de hiç alakası yok, bu serinin başka modellerini kullandım, geldiği zaman da siz de göreceksiniz.
Ben ise sizin beni anlamadığınızı düşünüyorumSiz benim dedigimi anladığınızı düşünüyorum. Gelsin ürün iyi mi , idare eder mi gorucegiz. 35 bin etmicegini düşünüyorum bu modelin.
Ucuz ürün kaçırınca hasetinden çatlayan kişi örneği.Bilgisayar alırken sadece ekran kartı ve işlemciye bakan stereotip![]()
Kasanin iç tasarımı Aspire ile ayni olduğunu düşünüyorum. Dış kafa makyajlanmis. Aspire modeli de var bende. Gelince görürüz. Belki de siz haklısınız. Gelmeden bir şey diyemem. 35 diye diye gelirse 35 satıcam en sonundaBen ise sizin beni anlamadığınızı düşünüyorumBen aynı seriden 3060 ve 4060 ekran kartlı başka modelleri kullandım, tekrar ediyorum Aspire serisi ile hiç alakası yok, gayet güzel, güle güle kullanın.
Tamam siz 25'e bana bu bilgisayardan bulun, 50 tane alıyorum.20k ya gerçekten uygun bir cihaz ama ederi 25 maks 30 k 30 üstü buna verecek varsa elimde az kullanılmış köprü var(bunu seviyorum.
Bu Teknosa yüzde 99 iptal eder demiştim. Elime gelene kadar hala süphe ediyorum@overkill hocam hayırlı uğurlu olsun çok nispet yapmışsınız hayrı kaçacak. @vurucu4242 kral biz üzülmeyelim diye piyasa değerini hak etmiyor normalde de çok daha uygun fiyatlı olmalı diyerek teselli etmişti
Edit: Uygun fiyattan5 Keycaps alınır kırdık
Dostum asla amacım o değildi, saldırgan mesajlara yazdığım cevaplar o şekilde anlaşılmış olabilir haklısınız, böyle hissetmiş herkesten de özür dilerim@overkill hocam hayırlı uğurlu olsun çok nispet yapmışsınız hayrı kaçacak. @vurucu4242 kral biz üzülmeyelim diye piyasa değerini hak etmiyor normalde de çok daha uygun fiyatlı olmalı diyerek teselli etmişti
Edit: Uygun fiyattan5 Keycaps alınır kırdık