İnanın kargo falan hiç uğraşmak istemem. Zamanında yok. Yarına satilmazsa iade etmeyi bile düşünüyorum.WPden konusup kargoylada alabilirdim. Neyse saglik olsun.
İnanın kargo falan hiç uğraşmak istemem. Zamanında yok. Yarına satilmazsa iade etmeyi bile düşünüyorum.WPden konusup kargoylada alabilirdim. Neyse saglik olsun.
Hocam nasıl ulaşıcaz sizeİnanın kargo falan hiç uğraşmak istemem. Zamanında yok. Yarına satilmazsa iade etmeyi bile düşünüyorum.
Mesajdan yazabilirsiniz.Hocam nasıl ulaşıcaz size
Aspirenin makyajlanmiş hali19k özelliklerine göre bedava fiyatmış yalnız ikinci elde 35 civarına satanlara anlam vermedim v16 kadar kaliteli bir model değil.
2 ürün aldım ilki peşin almış olunca hesap yapınca 25 anca kurtarıyor. Kar amaciyla satmıyorum. Borca gidecek.bende kayseriden araçla geleceğim aslında geldiği gibi veririm demiştin defikrin değişti sanırım
merhaba satılık cihaz mı var1 2 kişi var. Başta yazan 25 düşünüyorum. Elden satabilirim sadece
Yok hocam.merhaba satılık cihaz mı var
Zamanında gelemedikŞaka gibi ama geldi
ben de 2 gün sonra gördüm linke girince stok varmış aldım , nasip işi hocamZamanında gelemedik![]()
Nasip. 2 gün üst üste aralıklarla girip çıktı ürünZamanında gelemedik![]()