Yok hocam özürlük durum yok. Herkes fikrini söylüyor. Takmayın bu kadar.Dostum asla amacım o değildi, saldırgan mesajlara yazdığım cevaplar o şekilde anlaşılmış olabilir haklısınız, böyle hissetmiş herkesten de özür dilerim![]()
Yok hocam özürlük durum yok. Herkes fikrini söylüyor. Takmayın bu kadar.Dostum asla amacım o değildi, saldırgan mesajlara yazdığım cevaplar o şekilde anlaşılmış olabilir haklısınız, böyle hissetmiş herkesten de özür dilerim![]()
Ups kargo ise dikkat edin.Bu Teknosa yüzde 99 iptal eder demiştim. Elime gelene kadar hala süphe ediyorumŞaka diyip kargodan çekiyormuş
![]()
UPS kargoUps kargo ise dikkat edin.
Alabiliyorsanız geldiğinde kargonun dağıtıma çıkmasını beklemeden gidip şubeden alın. Geçen kulaklıkta böyle olduğunda benim kulaklık şubeye kadar geldi, sonra geri çağırdılar.UPS kargo![]()
Onu medimarktda , mouse için yurtiçi kargo yapmıştı.Alabiliyorsanız geldiğinde kargonun dağıtıma çıkmasını beklemeden gidip şubeden alın. Geçen kulaklıkta böyle olduğunda benim kulaklık şubeye kadar geldi, sonra geri çağırdılar.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah eline gelir, bu ürünü alamadım ama daha öncesinde 300 liraya Huawei se 2 almıştım kargo dağıtımdayken adresime gelmeden güya benim talebim üzerine iadeye düşmüştü neyse ki 2 tarafla konuşarak tekrardan ertesi gün dağıtıma çıkarılmasını sağladım. Eğer dağıtıma çıktığı günü teslim edilmezse hem kargoyu hem teknosayı darlayın.UPS kargo![]()
Teşekkürler sonuç olarak 3 gün geçti. 2.sini bile aldım. Hatta bir arkadaş Teknosa desteğe şikayet yazmış fiyat hatası diye. Müşteri hizmetlerini aradım. 40 binlik ürün 20 bin doğru mu. Evet kampanyada dedi. Teknosa da bu kadar vurdumduymaz davranmaz herhaldeÖncelikle hayırlı olsun inşallah eline gelir, bu ürünü alamadım ama daha öncesinde se 2 almıştım kargo dağıtımdayken adresime gelmeden güya benim talebim üzerine iadeye düşmüştü neyse ki 2 tarafla konuşarak tekrardan ertesi gün dağıtıma çıkarılmasını sağladım. Eğer dağıtıma çıktığı günü teslim edilmezse hem kargoyu hem teknosayı darlayın
boş yapma ederi bu 35 e tonla 4060lı çok daha iyi işlemci ve termal performansı yüksek modeller var 9 taksitle hemde hepsiburada da. ama sana inat link atmıyorum git bul şimdi 9 taksitle alındığında peşine göre 6k kar yaparsınız enflasyondan. Hesap ne oluyor o zaman 29k ya çok daha iyisi sınırsız stok satılıyor hali hazırda.Tamam siz 25'e bana bu bilgisayardan bulun, 50 tane alıyorum.
Biz 19.5'a 4 taksit aldık zaten, sen 25'e bulunca alırsın, ama bu düşüncedeki herkesten 25'e öneri bekliyorum. 50 tane alacağım sözüm hala geçerli. Kimin boş yaptığını görelim.boş yapma ederi bu 35 e tonla 4060lı çok daha iyi işlemci ve termal performansı yüksek modeller var 9 taksitle hemde hepsiburada da. ama sana inat link atmıyorum git bul şimdi 9 taksitle alındığında peşine göre 6k kar yaparsınız enflasyondan. Hesap ne oluyor o zaman 29k ya çok daha iyisi sınırsız stok satılıyor hali hazırda.
cloud 3 wirelessi bile iptal ederler diye düşünüyordum ben son zamanlarda gönderiyorlar bunu kaçırdık olsun indirimleri göndermeleri güzelTeknosa ciddi ciddi bu fiyattan vermiş mi bu ürünü. Alanlara hayırlı olsun. Ben bu konuyu görmedim ama görseydim iptal yer diyip almazdım zira teknosadan çok kez bu tarz olay yaşadım. İlginç