durduk yere niye kötüleyeyim model kötü işte. acer'in avukatı mısın?ya birader sırf laf olsun diye yazıyonuz varya bomboş
sıfırdan pahalıya satan kazıkçı kişiliksizleri selamlıyorumhttps://www.sahibinden.com/acer-lap...3459&a10543=145080&a587=38988&a107509=1214055 dün 2 tane ilan vardı eline geçenler hemen satılığa koymuşyok mu artıran ilan koyacak birileri.Aralarında yarış ta yapıyorlar biri 36 yapıyor diğeri 35 e düşürüyor felan
Böyle ürünleri ihtiyac sahipleri almalı tekrar bu durumu savunuyorum.
Satamazlar zaten hocam dediğiniz gibi yaptıkları hoş bir davranış değil. Ben olsam kendim kullanırdım hadi ihtiyacım yoksa ihitiyacı olan tanıdık-akrabaya verirdim 20 bine alıp 38 e satmaya çalışmak etik değil.durduk yere niye kötüleyeyim model kötü işte. acer'in avukatı mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfırdan pahalıya satan kazıkçı kişiliksizleri selamlıyorum
Beleşe getirmiş olacaklarSatamazlar zaten hocam dediğiniz gibi yaptıkları hoş bir davranış değil. Ben olsam kendim kullanırdım hadi ihtiyacım yoksa ihitiyacı olan tanıdık-akrabaya verirdim 20 bine alıp 38 e satmaya çalışmak etik değil.
2.si geldiyse hocam konusabiliriz. Tatiliniz yanmasınTeşekkürler sonuç olarak 3 gün geçti. 2.sini bile aldım. Hatta bir arkadaş Teknosa desteğe şikayet yazmış fiyat hatası diye. Müşteri hizmetlerini aradım. 40 binlik ürün 20 bin doğru mu. Evet kampanyada dedi. Teknosa da bu kadar vurdumduymaz davranmaz herhalde
1 2 kişi var. Başta yazan 25 düşünüyorum. Elden satabilirim sadece2.si geldiyse hocam konusabiliriz. Tatiliniz yanmasın![]()
Bence makul1 2 kişi var. Başta yazan 25 düşünüyorum. Elden satabilirim sadece
Masaustu bende de var. Laptop yeri başkaBence makul
Al sat yapacak olsam bu fiyata satardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir masaüstü sistemim olmasına rağmen bu fırsatı kaçırdığima üzüldüm. Daha sonra ucuucuna bütçe denk getirmeye çalışanların kacirmasina daha çok üzüldüm umarım onlara yeni nasipler
WPden konusup kargoylada alabilirdim. Neyse saglik olsun.1 2 kişi var. Başta yazan 25 düşünüyorum. Elden satabilirim sadece