❌İndirim Bitti! Acer Nitro V 15 -> RTX 4060 - i7 13620H - 16 GB 1024 GB -> 19797TL (Teknosa)

ya birader sırf laf olsun diye yazıyonuz varya bomboş
durduk yere niye kötüleyeyim model kötü işte. acer'in avukatı mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/acer-lap...3459&a10543=145080&a587=38988&a107509=1214055 dün 2 tane ilan vardı eline geçenler hemen satılığa koymuş :) yok mu artıran ilan koyacak birileri.Aralarında yarış ta yapıyorlar biri 36 yapıyor diğeri 35 e düşürüyor felan :) Böyle ürünleri ihtiyac sahipleri almalı tekrar bu durumu savunuyorum.
sıfırdan pahalıya satan kazıkçı kişiliksizleri selamlıyorum

durduk yere niye kötüleyeyim model kötü işte. acer'in avukatı mısın?

sıfırdan pahalıya satan kazıkçı kişiliksizleri selamlıyorum
Satamazlar zaten hocam dediğiniz gibi yaptıkları hoş bir davranış değil. Ben olsam kendim kullanırdım hadi ihtiyacım yoksa ihitiyacı olan tanıdık-akrabaya verirdim 20 bine alıp 38 e satmaya çalışmak etik değil.

Satamazlar zaten hocam dediğiniz gibi yaptıkları hoş bir davranış değil. Ben olsam kendim kullanırdım hadi ihtiyacım yoksa ihitiyacı olan tanıdık-akrabaya verirdim 20 bine alıp 38 e satmaya çalışmak etik değil.
Beleşe getirmiş olacaklar

Alanlara hayırlı olsun. Ben denedim alamadım. Kredi kartı bölümünde hata verdi sürekli

Teşekkürler sonuç olarak 3 gün geçti. 2.sini bile aldım. Hatta bir arkadaş Teknosa desteğe şikayet yazmış fiyat hatası diye. Müşteri hizmetlerini aradım. 40 binlik ürün 20 bin doğru mu. Evet kampanyada dedi. Teknosa da bu kadar vurdumduymaz davranmaz herhalde
2.si geldiyse hocam konusabiliriz. Tatiliniz yanmasın 😅

1 2 kişi var. Başta yazan 25 düşünüyorum. Elden satabilirim sadece
Bence makul
Al sat yapacak olsam bu fiyata satardım 😅

Güzel bir masaüstü sistemim olmasına rağmen bu fırsatı kaçırdığima üzüldüm. Daha sonra ucuucuna bütçe denk getirmeye çalışanların kacirmasina daha çok üzüldüm umarım onlara yeni nasipler çıkar

Bence makul
Al sat yapacak olsam bu fiyata satardım 😅

Güzel bir masaüstü sistemim olmasına rağmen bu fırsatı kaçırdığima üzüldüm. Daha sonra ucuucuna bütçe denk getirmeye çalışanların kacirmasina daha çok üzüldüm umarım onlara yeni nasipler
Masaustu bende de var. Laptop yeri başka

Geri