Saka mi bu sistem bu ne?!

Bunu düşünmeden alıcak adamın parayla derdi yoktur serbest piyasada bunu da satarlar.

KARDEŞİM GÖRMÜYOR MUSUNUZ 312K DAN DÜŞMÜŞ, NE BİÇİM İNSANSINIZ ADAMLAR 3 TE 1 FİYAT DÜŞMÜŞ YARANAMIYOR YAV.
değerini bilemiyorlar işte :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzoly'ye dolandırıcılıktan dava açmak istiyorum ama kazanamam çünkü aslında yaptıları yasal :uzgunpeepo: alanlara çok üzülüyorum ya

Başlığa 180hz monitör yazmışlar, detaylı bilgilerde 100hz:ROFLMAO:. Allah aşkına akıl var mantık var 200000 bütçem olsa izoly mi alırım ya yapmayın. En son muhattap olacağım markalardan kendisi.

Yeni fark ettim 312 bin tl'den düşmüş bir de. Neyse ya bişey demeyeceğim.

bunu alıp instagramda hava atçak en az 30 geri kalmış zekalı arkadaşlar vardır

nasil fp aciklar misin lutfen.
İZOLY B760M5-PLUS ANAKART var bikere bu anakart özel bi anakart googleye yazsan bulamazsın 2. olarak VORTEX 24″100HZ monitör var 100hz monitör diyorum burayı iyi dinle sen hiç hayatında 100hz monitör gördünmü
sadece monitör ve anakart zaten 200 bin desek ekran kartı zaten 100 bin oldu sana 300 adamlar bikere 312.000tlden 224.000 TL'ye düşmüş daha ne istiyosun buna para vermiyenler %52lik kısım buarada.

KARDEŞİM GÖRMÜYOR MUSUNUZ 312K DAN DÜŞMÜŞ, NE BİÇİM İNSANSINIZ ADAMLAR 3 TE 1 FİYAT DÜŞMÜŞ YARANAMIYOR YAV.
1748807432646.webp

stoklar bitmeden çekin derim ben çektim bitane

izoly dragos turbox hadron durumuna ürününe göre hp
platoon piranha bildiğim dikkat edilmesi hatta dokunulmaması gereken markalar

İZOLY B760M5-PLUS ANAKART var bikere bu anakart özel bi anakart googleye yazsan bulamazsın 2. olarak VORTEX 24″100HZ monitör var 100hz monitör diyorum burayı iyi dinle sen hiç hayatında 100hz monitör gördünmü
sadece monitör ve anakart zaten 200 bin desek ekran kartı zaten 100 bin oldu sana 300 adamlar bikere 312.000tlden 224.000 TL'ye düşmüş daha ne istiyosun buna para vermiyenler %52lik kısım buarada.

Alıntıyı görüntüle
stoklar bitmeden çekin derim ben çektim bitane
Saka mi abi bu bide urunu incelemisler o 1 kisi benim de

Geri