Temudan kasa fanı alınır mı?

aDeathz

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
2500
kasamın fanlarını yetersiz buluyorum kasama fan almak istiyorum rgb olsun istiyorum ama fiyatları pahalı geliyor temuda 3 lü aynalı fanlar 800 tl falan oluyor yorumu güzel olan bir tanesinden 6 tane rgb fan düşünüyorum alınır mı?

demi çok uygun oluyor birde şu az kablo görüntüsü olanlardanda var birbirine geçmeli olanlardanda var hatta ondan almayı düşünüyorum

Bu modelin geçmelisini bulursan bana da at. Ben bulamadım. Her fanda 2 adet kablo, 3 taneden 6 kablo yapıyor. Karman çorman ediyor.

demi çok uygun oluyor birde şu az kablo görüntüsü olanlardanda var birbirine geçmeli olanlardanda var hatta ondan almayı düşünüyorum
Uygulamadan kontrol sorunları hatta virüs sorunları yaşandığını duymuştum, yorumlara bakarak almakta fayda var.

Uygulamadan kontrol sorunları hatta virüs sorunları yaşandığını duymuştum, yorumlara bakarak almakta fayda var.
bende yorumlara bakarak almayı düşünüyorum mesela bazı fanlar kötü diyenler var bazılarınada güzel diyenler var güzel diyenler arasında fotoğraf paylaşan türklerde var o tarz yerlerden almayı düşünüyorum teşekkürler tavsiyeniz için

kasamın fanlarını yetersiz buluyorum kasama fan almak istiyorum rgb olsun istiyorum ama fiyatları pahalı geliyor temuda 3 lü aynalı fanlar 800 tl falan oluyor yorumu güzel olan bir tanesinden 6 tane rgb fan düşünüyorum alınır mı?

Çindeki satış fiyatlarını görünce temu bile pahalı geliyor orada tüketiciye satış fiyatı bile 70-80 TL ye denk geliyor üreticinin maliyetinin ne kadar ucuz olduğunu sen düşün :ROFLMAO:
1748885598765.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-02 203342.webp

Çindeki satış fiyatlarını görünce temu bile pahalı geliyor orada tüketiciye satış fiyatı bile 70-80 TL ye denk geliyor üreticinin maliyetinin ne kadar ucuz olduğunu sen düşün :ROFLMAO:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
harbiden temu bile pahalıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modelin geçmelisini bulursan bana da at. Ben bulamadım. Her fanda 2 adet kablo, 3 taneden 6 kablo yapıyor. Karman çorman ediyor.

buydu galiba az önce attım sandım gitmemiş buyur kral

Adamlar o kadar indirim yapıyorlar zarar ediyorlarmı sence ben hiç sanmıyorum 😀

buydu galiba az önce attım sandım gitmemiş buyur kral

Yandaki sonsuz ayna istediğim gibi değil işte. İlk attığın gibi olan model mevcut kasamda. Şimdi bunu takarsam karışık, kötü durur. Bozmayım sistemi. Bu şekilde olsa alırdım.

fr_5807.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri