Ps5 Kutu Altındaki Karekod Eksik

Reaksiyon skoru
4
merhaba bugün teknosadan ps5 aldım altındaki karekodu eksik olduğunu söylediğimde mağazada aldıklarını söylediler dışındaki kutusu ise yırtık ve astrobot kutusu fakat içinde normal sürüm ekstra astrobot eklentisi çıkmadı.dış kutu farklı içindeki aynı dediler bu normal mi ve karekodun olmaması garantide bir sorun yaratır mı cevaplarsanız çok sevinirim.ona göre yarın iletişime geçeceğim ya da direk mağazaya iade edeceğim

Dostum içine sinmediyse iade et kutu falanda yırtık diyorsun

Vallahi hocam saçma geldi neden karekodu almışki siz mağazaya gidip mi satın aldiniz

Vallahi hocam saçma geldi neden karekodu almışki siz mağazaya gidip mi satın aldiniz
evet teknosaya gidip kendim aldım bizim çocuklar keserken kutuyada zarar vermiş dedi anlam veremedim normalde bu kodun fiziksel olarak bende kalması garanti için gerekmiyor mu.o an çok umursamadım saat geç olduğu için fakat eve gelince dikkat ettim.

Fatura yeterli hocam. Karekod falan garanti için önemli değil. Yalnız içerikte eksik varsa sıkıntı vardır gidip sorun içeriği eksik diye söyleyin. İade etmek isteseniz ne derler bilmiyorum.

Fatura yeterli hocam. Karekod falan garanti için önemli değil. Yalnız içerikte eksik varsa sıkıntı vardır gidip sorun içeriği eksik diye söyleyin. İade etmek isteseniz ne derler bilmiyorum.
bilmediğim için soruyorum karekodu neden alıyorlar kutu biraz yırtık ama onda çalışanlardan dolayı dedi laf etmedim ama eve gelince karekoddan kafam karıştı.eğer eksik olması karekodun sorun değilse hiç sorun değil eksik yok gibi.kağıtlar konsol kol 3 tane kablosu hepsi tamam gözüküyor.sizce bir sorun yaratır mı daha açmadım hiç üstünde etiketi bile var psnin

hocam dualsense'in arkasındaki karekodu okutun seri numarası çıkıyorsa sıkıntı yok. En kötü senaryo iade maldır eski satın alan kolu falan değiştirmiştir. Kutudaki seri noyla koldaki uymuyor diye kutudakini kaldırmışlardır. Aklıma gelen en büyük şeytanlık bu ama sanmıyorum böyle olduğunu. Garantiyle bir alakası yok.

hocam dualsense'in arkasındaki karekodu okutun seri numarası çıkıyorsa sıkıntı yok. En kötü senaryo iade maldır eski satın alan kolu falan değiştirmiştir. Kutudaki seri noyla koldaki uymuyor diye kutudakini kaldırmışlardır. Aklıma gelen en büyük şeytanlık bu ama sanmıyorum böyle olduğunu. Garantiyle bir alakası yok.
zaten teknosanın kendi mağazasından satın aldım öyle bir sorun olacağını sanmıyorum sizin gibi ama konrol edeceğim kodları.bu kodu fiziksel olarak almaları sizce normal bir durum mu peki

evet teknosaya gidip kendim aldım bizim çocuklar keserken kutuyada zarar vermiş dedi anlam veremedim normalde bu kodun fiziksel olarak bende kalması garanti için gerekmiyor mu.o an çok umursamadım saat geç olduğu için fakat eve gelince dikkat ettim.
Vallahi kutuya neden zarar verip kesmişler anlamadım ama içinize sinmediyse değişim talep edin bence

zaten teknosanın kendi mağazasından satın aldım öyle bir sorun olacağını sanmıyorum sizin gibi ama konrol edeceğim kodları.bu kodu fiziksel olarak almaları sizce normal bir durum mu peki
Normal bir durum değil tabi ki. Detaylı anlatım şu videoda dk 33den sonra var. Ama konuyu çok dağıtıyor anlatırken:
Cihaz + kol + garanti belgesindeki seri no uyuşuyorsa sıkıntı yok dediğim gibi.

cihaz ve garanti belgem yani faturamda aynı ama koldaki farklı internette kol aynı olmayabilir gayet doğal diyorlar diğer ikisi uyumlu
Sıkıntı yok hocam o zaman. Zaten sony de çekildi trden isterse bilkom garantili olmasın. Bilkom çok da prestijli bir distrübitör değil. Sonuçta faturada teknosa yazıyor seri nolar uyuşuyor. Sıkıntı yok hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,483
Üyeler
187,842
Son üye
MetoBABEY
Geri