Arkadaşlar ethetnet kablosnu takıyorum ve 100mbps ınternet var erhernet portunun 1 ışığı yanıyor oda sarı yan sön yapıyor 45/kb/sn falan hız ar nedne kaynaklı ethernet drıverını yenı guncelledın chıpset drıverı guncellemeyı denıyecegım heralde
kabloda sorun yk lattopa takınca hızlı ınternetArkadaşlar ethetnet kablosnu takıyorum ve 100mbps ınternet var erhernet portunun 1 ışığı yanıyor oda sarı yan sön yapıyor 45/kb/sn falan hız ar nedne kaynaklı ethernet drıverını yenı guncelledın chıpset drıverı guncellemeyı denıyecegım heralde
ethernet grişine takınca pottakı ışıkların 1 i yankjıyor diğeri sarı ara sıra diğeri sinyal veriyorneye takınca sarı yanıyor
Driverler güncelse ethernet kartı sıkıntılı olabilirethernet grişine takınca pottakı ışıkların 1 i yankjıyor diğeri sarı ara sıra diğeri sinyal veriyor
Ama düşük de olsa internet var ilginçDriverler güncelse ethernet kartı sıkıntılı olabilir
çıldırmalık durum hocam blgısayarcıya goturucem olmadı ve ethernet yerıne telefondan bağlayınca ınternetı kabloyla baglayp ayarlardan usb tethrıng açıncada boyle oluyorDriverler güncelse ethernet kartı sıkıntılı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama düşük de olsa internet var ilginç
sağolun hocamhocam size şöyle söyleyeyim bu konuyu chatgpt ile yazışın. benim pc de sorunum vardı haftalarca kimse öneride dahi bulunamadı. adım adım konuşun sorunu yazın ayrıntılı şekilde. yapay zeka size belli aşamalar söyleyecek onları teker teker deneyin anlamadığınız yazılar çıkarsa yapayzekaya resmini atabilirsiniz bu da analiz yapmasını sağlar. bence sorunu kendi başınıza yz ile çözebilirsiniz
@Abdullah Hacıgül abi sence sorun ne gpt ye sordum donanımsal diyor internet in geçtiği kablomudur nedir sorun oalbılır dedı yada 1 çözüm daha sundu ama mantıksız lütfen cevapla abi adamı çıldırtır sorun bılgısayar var ama ınternetten işlevsiz gibi bişey bilgisayarcıya goturdum bız buna çok mudahale edemeyız dıyor ama bakıcakmış sene sorun ne abisağolun hocam