HyperX Cloud II Core Wireless 2319TL

6 ay kullandım kafama boyutu kücük geliyor diye cloud 3 wirelesse geçtim, 80 saat batarya süresi var ses performansı cloud 3 wireless ile neredeyse birebir aynı, alan pişman olmaz tek dezavantajı kulaklığını telefona da bağlamak isteyenler varsa eğer o yapılamıyor sadece pcye 2.4ghz ile bağlanıyor bilginize.

Yazın deri kullananlara Allah sabır versin ben kurtuldum atk Mercury alıp
Atk mercury nasıl hocam? çoğu kişi çince olmasından şikayet ediyor müzik deneyimi oyun deneyimi vs. nasıl

Kafayı sıkıyor. Ve bendeki model kendiliğinden 2 yıl sonra bozuldu. Tavsiye etmiyorum.

alınır mı? mikrofon kalitesi ve ses kalitesi nasıl?
Bende cloud core var. Kablolu model. 5-6 yıl oldu sanırım. Ses kalitesi iyi sayılır, mikrofonda idare eder. Kötü değil.
Fakat bu deri pad insanı sinir ediyor. Sıcakta baygınlık hissi veriyor ve hiç çekilmiyor. Bu yüzden önermem.
Evde klima var veya kumaş ped alırım sorun olmaz dersen düşünebilirsiniz.

Bir de bu kafa bandı kulak sıkması çok sıkı. Bu da sinir yapıyor terleme ile birlikte :). Benim pad ler soyuldu. Nedeni ise yeğenim biraz kullandı ve terlemişti.

Atk mercury nasıl hocam? çoğu kişi çince olmasından şikayet ediyor müzik deneyimi oyun deneyimi vs. nasıl
Ben maalesef PC de kullanamadım hocam(sınav senem) type c ve Bluetooth ile telefonumda denedim ve 10 numara çalışıyor çinceye gelirsek müzik ve oyun modu geçişlerinde sadece var sanırım neden şikayet etmişler garip

Şikayet edilebilcek tek şey biraz ağır bence ben işi boş Jamesdonkey 711 kullanıyordum.bu biraz kafamda yük hissettirdi ama alışılır muhtemelen

Konuyu geç gördüm, indirimi kaçırmıştım. Sonra dizi arasında F5 yapayım dedim denk geldi ve bir tane alabildim. Bu model geçen hafta Dolap’ta ikinci el 2800 TL’ye satılmıştı. Paylaştığı için konu sahibine teşekkürler.

Geri