NOLUR YARDIM EDİN Endorfy Spartan 5 ARGB MONTAJ YAPAMIYORUM

blok3

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba ekran kartını montajlayabiliyorum fakat soğutucuyu montajlayamıyorum internette izlediğim hiçbir tutorial için uygun değiller termal macun yayıldı kurmaya çalışırken zarar verir mi cihaza?

Nasıl montajlayabilirim bunu lütfen biri yardımcı olsun bu soğutucu hakkında tüm videoları izledim hiçbirindeki gibi değil.

2n5aqc1.jpg

rwz944p.jpg

Çok zor bir durumdayım kasanın içi açık kaldı kendimi yerlere atmamak için zor tutuyorum. Termal macun yayıldı mahvolacak cihaz.

Merhaba ekran kartını montajlayabiliyorum fakat soğutucuyu montajlayamıyorum internette izlediğim hiçbir tutorial için uygun değiller termal macun yayıldı kurmaya çalışırken zarar verir mi cihaza?

Nasıl montajlayabilirim bunu lütfen biri yardımcı olsun bu soğutucu hakkında tüm videoları izledim hiçbirindeki gibi değil.

2n5aqc1.jpg

rwz944p.jpg
El yatkınlığın veya tecrüben yoksa yapmanı önermem zarar verebilirsin en yakın bilgisayarcıya git taktır, ve termal macunu düzgün sürememiş gibisin sanki

El yatkınlığın veya tecrüben yoksa yapmanı önermem zarar verebilirsin en yakın bilgisayarcıya git taktır, ve termal macunu düzgün sürememiş gibisin sanki
Termal macun sürülü geldi adamlar takıp denemiş zaten kargoda zarar görmesin diye kutuya koymuşlar. Kuramadım termal macunu da soğutucuyu oturtmaya çalışırken yayıldı mecbur.

Termal macun sürülü geldi adamlar takıp denemiş zaten kargoda zarar görmesin diye kutuya koymuşlar. Kuramadım termal macunu da soğutucuyu oturtmaya çalışırken yayıldı mecbur.
Youtube da endorfy spartan 5 kurulumunu izleyip yapabilirsiniz fakat dediğim gibi tecrübeniz yoksa daha önce takma-sökme gibi ben olsam yapmazdım kendim riskli sonuçta.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci düşündüğünüz kadar hassas değil korkma o kadar

İşlemci düşündüğünüz kadar hassas değil korkma o kadar
Hocam sanırım yapıyorum size acil olarak WhatsApp ya da Instagram ya da telegramdan ulaşabilir miyim?

Yok hocam bilmeyen biri için bu soğutucu montajlamak imkansız. Montajsız soğutucu pişmanlıktır.

Yarın bilgisayarcı çağıracağım eve mecbur bu Allah'ın belası şeyden kurtulmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,269
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri