NothingMan;
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Belirtigim ekrannkartina bir power suply lazim ne 650 800arasi guc yeterli olabilir bana ne onerirsiniz direk link atmaniz da yeterli
Belirtigim ekrannkartina bir power suply lazim ne 650 800arasi guc yeterli olabilir bana ne onerirsiniz direk link atmaniz da yeterli
Hocam bu nasıl bu kadar ucuz vay canınaBu bile yeterli olur.![]()
Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
Türkiyeye yeni geldi sanırım yurtdisinda fuarlarda felan çok iyi işler yapıyorlar custom soğutmalar vs vs ben de yeni CPU fan aldım650w tam yeter ama ileride yükseltirsin falan belki 750w al derim. Bunu al: https://www.akakce.com/power-supply...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwjtFswrOFCq__KrAtNSzusB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu nasıl bu kadar ucuz vay canına![]()
Yok hocam bende ayın 7 sinde o siteden Asus monitör alıcam indirimde 4.4kTesekur ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben daha once bu siteden birsey almadim farkli birseyi yok degilmi
Enermax 700 alabilirsiniz hocam düşük bütçede güzel tercihtirBelirtigim ekrannkartina bir power suply lazim ne 650 800arasi guc yeterli olabilir bana ne onerirsiniz direk link atmaniz da yeterli