Yardım Sıvı soğutmaya rağmen boşta işlemcim 60 derece?

pompa hızını yükseltip dener misin

Pompa hızını %100' e sabitleyip dene ayrıca işlemcin boost frekansına cıkarken voltajı köklediği için bu ani ısı artışları normal ve bir zararı yok. Onemli olan yük ve oyun
Pompa ve SYS fanlari %100 hiza alip mi derecesine bakayim hocam. Birde test yaparak net ogrenebilir miyim? %10 yukte test ederim. Ama olay soyle hocam, bir anda fan hizlari %50'e ciktigi icin gereksiz ses yapiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pompa hızını yükseltip dener misin
Eve gecince pompa hizini manuel elimle yapicam. Hangi derecelerde fan ve pompa hangi devir/yuzdelikde calismali hocam? Oneriniz var mi ses ve performans acisindan.

Pompa ve SYS fanlari %100 hiza alip mi derecesine bakayim hocam. Birde test yaparak net ogrenebilir miyim? %10 yukte test ederim. Ama olay soyle hocam, bir anda fan hizlari %50'e ciktigi icin gereksiz ses yapiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve gecince pompa hizini manuel elimle yapicam. Hangi derecelerde fan ve pompa hangi devir/yuzdelikde calismali hocam? Oneriniz var mi ses ve performans acisindan.
Fan hızını ses seviyesine göre kendin ayarla ama pompa hızını tavsiyem 100 de sabit tut eğer 100 çok sesli ise sesine tahammül edebildiğin max seviyede sabit yüzde de tutmanı öneririm %80 lerin de cok altına düşmemeni hatta bence %85 lerin

Fan hızını ses seviyesine göre kendin ayarla ama pompa hızını tavsiyem 100 de sabit tut eğer 100 çok sesli ise sesine tahammül edebildiğin max seviyede sabit yüzde de tutmanı öneririm %80 lerin de cok altına düşmemeni hatta bence %85 lerin
Dediğinizi yaptım hocam, sağ olun. 35-36 derecelerde boşta iken.

Dediğinizi yaptım hocam, sağ olun. 35-36 derecelerde boşta iken.
Sabit 35-40 arası olmuş ise baya iyi olmuş. Sıvı soğutma ömrü açısından pompa hızlı olması daha iyi. Ayrıca hızı sabit tutun bence 85 dereceye kadar sabit sonra da full speed tutuyorum fan da 30-40 civarı pompa 85

Geri