Rengi ne İc dosemesi ne renk paketi neSadece ön sağ far değişenli(orijinal bmw farı) 180.000 kmde. Kaputta 2 tane milimetrelik göçük var başka hiçbir sorunu yok. Birisi 1.150 teklif etmiş çok dip fiyat geldi. Araç 2015 yılının sonuna doğru üretilme. Makyajlı kasa.
Dışı beyaz. İçi suni deri(krem rengi), sunroofda var. Renk paketi dediğiniz nedir tam olarak? Babam biliyorda ben tam bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.Rengi ne İc dosemesi ne renk paketi ne
Renk paketi degil virgul koymayi unuttum kusura bakma paketi ne yani 40.yil mi m plus falan miDışı beyaz. İçi suni deri(krem rengi), sunroofda var. Renk paketi dediğiniz nedir tam olarak? Babam biliyorda ben tam bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Standart diye biliyorum. Makyajlı. Böyle demişti babam.Renk paketi degil virgul koymayi unuttum kusura bakma paketi ne yani 40.yil mi m plus falan mi
Kankam lci stop falan varsa 1.285.000 e giderStandart diye biliyorum. Makyajlı. Böyle demişti babam.
Lci stop ne demek bilmiyorum. Normal arabada hangi stoplar gelebiliyor yazabilirseniz karşılaştırabilirim. Led farlar var. Güzel araba aslında ama eskidi maalesef. Yordum kusura bakmayın.Kankam lci stop falan varsa 1.285.000 e gider
Estagfurullah reis lci far makyajli far gibi bisey eger araba makyajliysa zaten lci farlidir stop fotografi varsa gormem daha iyi olur da dedigim gibi o fiyata gidebilirLci stop ne demek bilmiyorum. Normal arabada hangi stoplar gelebiliyor yazabilirseniz karşılaştırabilirim. Led farlar var. Güzel araba aslında ama eskidi maalesef. Yordum kusura bakmayın.
Makyajlı kasa hocam. Dediğiniz fiyat iyi mi? 1.5e ilanlar gördüm.Estagfurullah reis lci far makyajli far gibi bisey eger araba makyajliysa zaten lci farlidir stop fotografi varsa gormem daha iyi olur da dedigim gibi o fiyata gidebilir
paketten pakete degisir fiyati arabayi gozle gorsem daha iyi bir fiyat verebilirdim de 1.300.000 zorlar ama 1.5 a cikmazMakyajlı kasa hocam. Dediğiniz fiyat iyi mi? 1.5e ilanlar gördüm.
Bizdeki öncesi yazan kısımdaki. Bakalım 1.250den koyarız ilanı. Birde 2 milyona araba tavsiyeniz var mıdır?Alıntıyı görüntülelci stop bu
Alıntıyı görüntüle
Standart far lci far farkı da bu
Araç Standart paket ise 1.150 1.200 arası gider. Verdikleri fiyat iyi