App inventor 2 güncel kurs önerisi

Errors

80+
Reaksiyon skoru
4
30 haziranda bir sınava gireceğim ve minimum 80 almam lazım. Udemy gibi yerlerde kurslar var ama güncel değil ve bazı konular eksik. Btk akademi de aynı şekilde. Benim buradaki asıl sorum değişken vs nedir, if else givi kavramları bilmiyorum. 25 günüm var sıkı bir şekilde çalışıp 80 almam lazım.
Alttaki linkteki uygulamalardan sorular soruyor hoca ama dediğim gibi ben de temel yazılım bilgisi olmadığı için çalışamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

En güncel doküman kendi web sitesinde.
İf - Else, değisken atama gibi konuların işleyişi de 80 yıldır değişmedi.

En güncel doküman kendi web sitesinde.
Baktım fakat tam göremedim..
İf - Else, değisken atama gibi konuların işleyişi de 80 yıldır değişmedi.
Evet temel programlama kursu aldım, temel bilgileri öğrenip öyle app inventor çalışacağım. Eklediğim oynatma listesindeki uygulamaları 20 25 günde yapabilecek duruma gelebilir miyim sizce?
aldığım kurs da bu, temel mantığı anlamak istiyorum. Hemen bitirmeye çalışacağım. Farklı bir taviyeniz varsa onu da uygulayabilirim.

Anlayarak bitirmeye bak. Hızlı bitirtip, bir şey anlayamadığın zaman, zamanın boşa geçmiş olur. Günü farklı saatlere bölerek dinlenme molaları ile öğrenirsen, 25 gün bir şeyler yappabilecek kadar öğrenmene yeter. Çok büyük beklentilerin de olmasın. Kaldıramayacağın yükün altına girmemelisin.

Anlayarak bitirmeye bak. Hızlı bitirtip, bir şey anlayamadığın zaman, zamanın boşa geçmiş olur. Günü farklı saatlere bölerek dinlenme molaları ile öğrenirsen, 25 gün bir şeyler yappabilecek kadar öğrenmene yeter. Çok büyük beklentilerin de olmasın. Kaldıramayacağın yükün altına girmemelisin.
Hocam evet ama istediğim gibi bir kurs bulamadım. Temel konuları hızlıca halledip direkt app inventor çalışmaya başlamam lazım birkaç günde. Ama dediğim gibi temeli tam oturtamadım. Kurs önerebilir misiniz programlama temelleri minvalinde.

Kurs bir şey öğretmez. Öğrenmek sana kalmış. Kurs sade yararlanabileceğin bir kaynak. Bir kaç gün içinde işe yara bir şeyler yapabilmiş bir programcı da daha dünyaya gelmedi.

Bol bol çalışacaksın. İstek tek başına yeterli değil. Azim, azim, azim.

Kurs bir şey öğretmez. Öğrenmek sana kalmış. Kurs sade yararlanabileceğin bir kaynak. Bir kaç gün içinde işe yara bir şeyler yapabilmiş bir programcı da daha dünyaya gelmedi.

Bol bol çalışacaksın. İstek tek başına yeterli değil. Azim, azim, azim.
Uygulamar yapmaya çalışıyorum app inventor üzerinden. Sanırım az da olsa anlayabiliyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,862
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri