Seni kim nasıl tanıyacak daha dün yeni hesap açmışsınAlsatci olmadığımı beni tanıyan bilir
Seni kim nasıl tanıyacak daha dün yeni hesap açmışsınAlsatci olmadığımı beni tanıyan bilir
@kosanw haksız ban yiyen hesapkanka 10 mesajın var seni kim tanıyo?
ben ilk stokta aldım 1 tane kardeşim için. ancak yeni bir konu açıp oraya yaz istersen, ihtiyacı olan çok kişi var.İstanbul anadolu yakasindaysan gel aldığım fiyata veriyim hediye edicek adam bulamazsam
Alamayan arkadaşlar için tavsiyem ürünü şimdiden sepete atın ve ödeme kısmına gelin. Saat başında ürünün fiyatinin düştüğünü gördüğünüzde ödeme verin. 60.9 TL'den çekim yapı
Alamayan arkadaşlar için tavsiyem ürünü şimdiden sepete atın ve ödeme kısmına gelin. Saat başında ürünün fiyatinin düştüğünü gördüğünüzde ödeme verin. 60.9 TL'den çekim yapı
Alamayan arkadaşlar için tavsiyem ürünü şimdiden sepete atın ve ödeme kısmına gelin. Saat başında ürünün fiyatinin düştüğünü gördüğünüzde ödeme verin. 60.9 TL'den çekim yapıyor.
Ödeme ekranında bekletip saat 12de yenileyip aldım sağolAlamayan arkadaşlar için tavsiyem ürünü şimdiden sepete atın ve ödeme kısmına gelin. Saat başında ürünün fiyatinin düştüğünü gördüğünüzde ödeme verin. 60.9 TL'den çekim yapıyor.
geçen de gördüm bu arkadaşı ben reklam yapıyordu şaşırtmadıalsatçılardan biri de bu arkadaşmış deşifre etti kendini![]()
Alsatci olmadığımı beni tanıyan bilir
şimdi bunu yazmaya geliyordumkanka 10 mesajın var seni kim tanıyo?
bide multi açıp gelmiş burayageçen de gördüm bu arkadaşı ben reklam yapıyordu şaşırtmadı
selam sana imparator