BU SİSTEM ALINIR MI?

bu sistemde anakarttan kısarak alabilirsiniz bütçeyi aşıyorsa diğerlerinden kısmak mantıksız olur
ana kart b650 yapılabilir , ram 16gb düşülebilir diğer parçaları bende değişmeyi pek önermem.

ana kart b650 yapılabilir , ram 16gb düşülebilir diğer parçaları bende değişmeyi pek önermem.
16gb kurtarmaz be abi şimdi arkada bir sürü program açıkken sorun yaratır bir de windowsun yüksek ram fetişi var 32gb ramin olsun delleniyor b650 eagle ax veya asusun b650 lerinden alınabilir

16gb kurtarmaz be abi şimdi arkada bir sürü program açıkken sorun yaratır bir de windowsun yüksek ram fetişi var 32gb ramin olsun delleniyor b650 eagle ax veya asusun b650 lerinden alınabilir
kurtarır aslında ama dediğin gibi 3-5 program açınca pc bağırmaya başlar :D ilerde bir tane daha alır zaten yav.

kurtarır aslında ama dediğin gibi 3-5 program açınca pc bağırmaya başlar :D ilerde bir tane daha alır zaten yav.
haklısınız ilerde bir tane daha alır diyerekten 16gb yapabilir ama ya alamazsa onu da göz önünde bulundurmak lazım

nvidia olarak hangi kartı almalıyım ordaki seceneğim hangi model olsun
nvidia olarak 9070XT nin karşılığı 5070 Tİ ama işte 5070 Tİ eklersen fiyatı 8-9k uçuyor.

Ben de ilk 5070ti yapmaya calistim ama fiyati asiri yukseldi o yuzden 9070XT sectim

10 numara sistem olmuş anakarttan kısılıp sıvı soğutucu alınabilir 3k bareminde güzel markalar mevcut bu kule fan da yeterli olur 360 bir sıvı soğutucuyla sıcaklıkları biraz daha düşürebilirsiniz phantom spritinde oyunlarda 70 75lerde stabil tutacağını düşünüyorum

Sistemi oyun için mi alıyorsunuz?Total bütçe nedir?
Evet oyun için alıyorum bütçe 70-75k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia olarak 9070XT nin karşılığı 5070 Tİ ama işte 5070 Tİ eklersen fiyatı 8-9k uçuyor.
anladım eski ekran kartımı amd almıştım sorun çıkarı bana da o yüzden amd alma taraftarı pek değilim nvidia da 5 serisi değil de 4 serisi alıp ileriki dönem de yükseltme yapmak mantıklı olmaz mı

Evet oyun için alıyorum bütçe 70-75k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım eski ekran kartımı amd almıştım sorun çıkarı bana da o yüzden amd alma taraftarı pek değilim nvidia da 5 serisi değil de 4 serisi alıp ileriki dönem de yükseltme yapmak mantıklı olmaz mı
ne tür sorunlar yaşadınız ? ve hangi modeldi ? nvidia da şu an driver sorunları çekiyor yani pek bir fark olmaz ve 4000 serisi kesinlikle alınmaz fiyatları çok şişik.

Geri