Neler Yeni

Paylaştığım görseldeki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Konu başındakini gördüm sadece
İkinci sistem hakkındaki yorumunuz nedir peki ? Bir de arkadaşın paylaştığı https://www.gaming.gen.tr/urun/6624...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem var sizce hangisi daha mantıklı işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum fakat geleceğe dönük bakıldığında da 5070 ti daha mantıklı duruyor şimdi de bu ikileme düştüm 5070 ti ve 7600 lü bir sistem mi (73K TL) yoksa 4070Ti Superli 7800x3d li bir sistem mi (71K TL)

ahmttunc

80+ Bronze
İkinci sistem hakkındaki yorumunuz nedir peki ? Bir de arkadaşın paylaştığı https://www.gaming.gen.tr/urun/6624...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem var sizce hangisi daha mantıklı işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum fakat geleceğe dönük bakıldığında da 5070 ti daha mantıklı duruyor şimdi de bu ikileme düştüm 5070 ti ve 7600 lü bir sistem mi (73K TL) yoksa 4070Ti Superli 7800x3d li bir sistem mi (71K TL)
70bin çıkabiliyorsan özele gel yardımcı olayım

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Vederson
Bu da güzelmiş gerçekten lakin araştırmama göre 5000 serisinin hem güç hem fiyat olarak fazla şişirildiği söyleniyor ondan tekrar 4070 lere bakmaya başlamıştım(hatta şu an araştırmama göre %10 luk bir güç farkı var arada 4070Ti S vs 5070Ti olarak ) . Bir de oynadığım oyunlar genellikle işlemci ağırlıklı %70 işlemci %30 ekran kartı gerektiren oyunlar oynuyorum o yüzden işlemci bir tık daha önemli benim için sizin yorumunuz nedir ?
Edit: İşlemci performans farklarına baktığım zaman da iki işlemci arasında %20-25 lik bir güç farkı var neredeyse sanki benim ihtiyaçlarıma daha uygun gibi geldi benim paylaştığım sistem ama...
Senin ihtiyacın neyse ona göre almalısın, ben genel kullanıcılar için paylaşmıştım sistemi. Benim düşüncem nvidia genel olarak fiyatı abartıyor teknolojileri daha önde evet ama amd fsr4 ile bu aradaki farkı biraz daha kapattı bu fiyatlarda 9070xt varken diğer kartları düşünmezdim bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Senin ihtiyacın neyse ona göre almalısın, ben genel kullanıcılar için paylaşmıştım sistemi. Benim düşüncem nvidia genel olarak fiyatı abartıyor teknolojileri daha önde evet ama amd fsr4 ile bu aradaki farkı biraz daha kapattı bu fiyatlarda 9070xt varken diğer kartları düşünmezdim bile.
Anladım fakat böyle bir sistem düşünsem bile istediğim işlemciyle beraber 80 civarına geliyor o civarlara çıkmam da pek mümkün değil şu an. Sadece geleceğe yatırım olarak 5070Ti kafamı kurcaladı hoşuma gitti attığınız sistem baya arada kaldım

Top Bottom