Çözüldü✓ Kasada fanlar dönüyor ancak klavye mouse a ışıklar gelmiyor.

Yorel

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarda video izlerken ekran bir anda gitti, normal karşıladım çünkü monitörüm eski hdmi to vga kullanarak görüntü alıyorum arada sırada gidiyordu tak çıkar yapınca geri geliyordu. Yine tak çıkar yaptım görüntü anlıl geldi ancak geri gitti, bende ekran kartımı söküp eski ekran kartımı taktım, yani rx 6600 ü söküp gt 1030 taktım, bunu yapmamın sebebi de o ekran kartında saf vga girişi olduğu için dönüştürücüde bir sorun olup olmadığını anlamaktı, taktım ve yine aynı şey oldu ancak daha dikkatli baktığımda görüntü var ama aşırı silik, yani monitörde sorun olduğunu anladım. Bu işlemleri yaparken klavye ve mouse da ışık yanıyordu.

Yeni ekran kartımı taktım, klavye mouse dan ışık alamıyorum ve kabloyu tak çıkar yapınca görüntü bu sefer hiç gelmiyor. Ramleri ve bios pilini söküp statik elektriği aldım ramleri silip geri taktım ancak hala ışıklar yanmıyor. Sebebi ne olabilir?

Bu sorun bendede var hâlâ anlayamadım kaynağını random bir parçayı söküp takıyorum düzeliyor

biraz beklicem eski pc de bende de olmuştu bekleyince düzeliyor, statik elektrik falan filan muhabbeti sanırsam
Aynen düzeliyor da neyden kaynaklandığı çok zor tespit ediliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri