Bu tarz değilde daha koyu renklere sahip yükseltme ayarının olmadığı büyük masa şu tarz![]()
TWISTED MINDS WARRIOR TM-Y-LW-RGB L DESIGN BEYAZ OYUNCU MASASI - SOL - idefix
TWISTED MINDS WARRIOR TM-Y-LW-RGB L DESIGN BEYAZ OYUNCU MASASI - SOL ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Oyuncu Masaları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bunu kullanıyorum gayet güzel kaliteli hoş duruyor memnunum incehesap gaming gecelerinde 7k ya düşüyor genelde
Yükseklik ayarı olmaması sıkıntı çıkarıyor mu? Almayı düşünüyorum.![]()
TWISTED MINDS WARRIOR TM-Y-LW-RGB L DESIGN BEYAZ OYUNCU MASASI - SOL - idefix
TWISTED MINDS WARRIOR TM-Y-LW-RGB L DESIGN BEYAZ OYUNCU MASASI - SOL ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Oyuncu Masaları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bunu kullanıyorum gayet güzel kaliteli hoş duruyor memnunum incehesap gaming gecelerinde 7k ya düşüyor genelde
Yükseklik ayarı olmaması sıkıntı çıkarıyor mu? Almayı düşünüyorum.
Çok iyi olur fotoğraf eğer müsaitseniz tabi ki.ben sorun yaşamıyorum yükseklik konusunda sandalyeyi yükseltip alçaltıyorum kendimi öyle ayarlama şekli oyun oynarken yükseltiyorum falan yani bir de çiftli monitör standı aldım bayağı iyi oldu onunla birlikte tavsiye ederim foto atayım istersen dmden nasıl durduğuna dair