Çözüldü✓ 5070 hangi marka alınmalı?

LuckyDog

80+
Reaksiyon skoru
3
Birçok forum gezdim, bir sürü video izledim, hala kesin bir karara varamadım. İlk başta INNO3D'nin 2x OC'sini düşünüyordum fakat gözüm 3 fanlılara kaymıyor değil. Herkes başka bir şey söylüyor. En son bir forumda, "NVIDIA ise hepsi kaliteli ucuzunu al geç" muhabbeti dönüyordu. Gerçekten öylemi? Fiyatta çok uçmak istemiyorum 30.000 civarlarında (30'u çok geçmeyecek şekilde) marka önerileriniz olursa çok sevinirim.

Asıl farkları soğutmaları, gürültü miktarları ve belki garantiyi sayabilirsin. İçindeki çipler aynı sonuçta o yüzden çok fark etmiyor markalar. (O.C. versiyonları ayrı)

eğer paran çoksa gider asustan alırsın ama inno3d alsanda olur sorun değil sadece çok yük altındayken biraz sesli çalışır bu kadar

Birçok forum gezdim, bir sürü video izledim, hala kesin bir karara varamadım. İlk başta INNO3D'nin 2x OC'sini düşünüyordum fakat gözüm 3 fanlılara kaymıyor değil. Herkes başka bir şey söylüyor. En son bir forumda, "NVIDIA ise hepsi kaliteli ucuzunu al geç" muhabbeti dönüyordu. Gerçekten öylemi? Fiyatta çok uçmak istemiyorum 30.000 civarlarında (30'u çok geçmeyecek şekilde) marka önerileriniz olursa çok büt
30un altı zaten o var galiba tek farkı fanı soğutması bide yapım malzemesi plastik metal fln

En ucuzunu al geç. "NVIDIA ise hepsi kaliteli ucuzunu al geç" bencede öyle ama gamepower, gamebooster gibi saçma sapan marka kartlar da olabiliyor onlar alınmaz ama gainward, galax, palit, inno3d gibi markalar alınır.
Post automatically merged:

Bunu öneririm şuan fiyatı iyi.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Galax ile inno3d arasında kaldım fakat şu anki düşüncemle inno alacağım. Teşekkürler tekrardan.

Birçok forum gezdim, bir sürü video izledim, hala kesin bir karara varamadım. İlk başta INNO3D'nin 2x OC'sini düşünüyordum fakat gözüm 3 fanlılara kaymıyor değil. Herkes başka bir şey söylüyor. En son bir forumda, "NVIDIA ise hepsi kaliteli ucuzunu al geç" muhabbeti dönüyordu. Gerçekten öylemi? Fiyatta çok uçmak istemiyorum 30.000 civarlarında (30'u çok geçmeyecek şekilde) marka önerileriniz olursa çok sevinirim.
galaxın 2 fanlım modeli bulunuyor onu öneririm.

En ucuz olanından devam edelim.

Geri