Amazon siparişim için yardim

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
479
Dostlar merhaba Amazon üzerinden mouse sipariş edicegim Amazon prime var bugün söylesem ayın 12 sinde geliyor bugün söylesem yarın gelirmi yani bayramdanmi ileri atıyor yada yarın söylesem 11 inde gelirmi prime ile yarın kapinda

Kargolar zaten yarın başlıyor çalışmaya bugun alsan anca gelri 11 inde

Tahmini kargo ne zaman diyorsa o zaman gelir.İstisna durumlar olabiliyor fakat %70 80 verdiği tarihte geliyor

bugün al ki yarın kargoya verilebilsin muhtemelen verilir yarın kargoya

Bende 4 parça ürün söyledim ayrı ayrı firmalardan hepsi 11-12 Haziran gösteriyor bayram nedeniyle
1749485000184.webp

Hocam sen yarın siparis verince ertesi gün teslimat ayağı olmuyor zaten bugunde versen aynı mantıga geliyor orda 12si yazsada sana 11inde ulasabiliyor

Hocam sen yarın siparis verince ertesi gün teslimat ayağı olmuyor zaten bugunde versen aynı mantıga geliyor orda 12si yazsada sana 11inde ulasabiliyor
Verdim zaten bir kaç saat oldu amazon müşteri hizmetleri ekspres teslimat dedi daha hızlı gelebilir dedi

Hocam selam tekrar saat 12 geçti yine baktım salı günü teslimat yapılır diyo şimdi sipariş verirsen prime ile ben sipars verirken Perşembe diyordu halada öyle diyor yarın gelme ihtimali yokmu ya iptalde etsem kuponum gelmiyecek tekrar sipariş etmeye kese 12 yi bekleseydim 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri