❌İndirim Bitti! Acer AL16-52P -> Core i3 1305U - IPS Panel - 8 GB 256 GB 9499TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777

ENBABA150

1749625679263.webp

Kod tükendi, indirim devam ediyor.

Son düzenleme:
CPU fazla zayıf bence. 1 saf çekirdek 4 performans çekirdeği total 5 çekirdek ve 6 thread var. Saf çekirdeğin bu kadar az olması üzer gibi geliyor. Bu rakamlara az daha eklenip Ryzen 5 5500U cihaz almak veya indirimlerden İ5 12450H cihaz düşürmek daha mantıklı

üniversitede yanımda taşımalık
internet ihtiyaçlarını gidermelik bir laptopmuş

yakın zamanda tercih edebilirim
Yukarıda yazılan CPU yorumu kısmen doğru. Fiyatına göre düşünülürse normal. Bütçeye göre tercih edilebilir. Kullanılmayacak seviyede değil, benzer güçte olan TN panelli laptop(lar) bu fiyatlarda satılıyor.

Bende var bu laptoptan, günlük işlerim için almıştım birkaç ay önce. Alır almaz 16 GB ram takviyesi yaptım, kasasının arkasında ram takmak için ufak bir alan ayırmışlar komple kasayı açmanıza gerek kalmıyor. Ramleri DDR5-4800. 24 GB toplam ram ile hiçbir sıkıntı yaşatmadı, aşırı seri çalışıyor. Fan sesi her windows laptopta olduğu gibi bunda da var ama beni pek rahatsız etmedi. Şarjı gayet iyi gidiyor, pil tasarruf modunda 5 saatten fazla aralıksız youtube-dizi vs. izleyebiliyorum. 16" olduğu için bir tık büyük, büyüklüğüne nazaran ağır olduğunu söyleyemeyeceğim ama yine de öyle her dakika kucağımda gezdireyim diyeceğiniz bir laptop değil. Panel tipi IPS gerçekten de, bu fiyat bandına göre gayet kaliteli bir ekranı var. 10k gibi bir fiyata inmiş şimdi bundan daha mantıklısı yok bence. Öğrenci veya günlük iş için kullanacaklara öneririm, sorusu olan da alıntılayabilir.

Şarjı gayet iyi gidiyor, pil tasarruf modunda 5 saatten fazla aralıksız youtube-dizi vs. izleyebiliyorum.
Daha sonrasında ne kadar şarj kalıyor acaba? Çoklu sekme açılmasında veya herhangi (hangi) bir kullanımda takılma/donma/kasma oluyor mu?

Bizim arkadasa lazımdı, günlük işler için.

8000 liraya Acer swift 3 aldık.
8 GB ram, 5500u işlemci.
400 nit, %100 srgb ekran çok iyi.

Simdi giriş segment laptoplar, ya tn panel, ya 250 nit ips panel, göz katili resmen

%42 fiyat farkına tekabül ediyor. Bu model de paylaşılmıştır. Maksat her bütçeye hitap etmesi.
Bizim arkadasa lazımdı, günlük işler için.

8000 liraya Acer swift 3 aldık.
8 GB ram, 5500u işlemci.
400 nit, %100 srgb ekran çok iyi.

Simdi giriş segment laptoplar, ya tn panel, ya 250 nit ips panel, göz katili resmen
Ne zaman alındı? Cihazın linki var mıdır?

%42 fiyat farkına tekabül ediyor. Bu model de paylaşılmıştır. Maksat her bütçeye hitap etmesi.

Ne zaman alındı? Cihazın linki var mıdır?

Yazmayı unutmuşum, 2.el hocam. 2021 model.

2022 den sonrasını şu an satışta olanlar dahil, ekranı 220 nit, %56 srgb olanla degistirdiler.

Daha sonrasında ne kadar şarj kalıyor acaba?

%20 civarında şarj kalıyor. Süre göstergesi olarak 1:30-1:40 gibi gösteriyor ama tamamen tüketmedim hiç.

Çoklu sekmelerde de hiçbir takılma/donma olmadı bende. Ekranı bölerek çalışıyorum üstelik, bir kısımda Word-PDF diğer kısımda 7-8 sekmeli Chrome falan açık oluyor. Belki 8 GB ramde takılma olabilir ama onu bilemeyeceğim, ben direkt 16'yı takıp 24 yaptım.

Geri