❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Evet bu ne demek
Agustos 2025 ogrencilik durumu
edu uzantili email aldigimiz sitede recovery key var. onu kaydedin. buyuk ihtimalle agustos 2025 de tekrar edu mailden otp onayi isteyecek. recovery key ile tekrar erisim saglarsinin edu maile.

Evet arkadaşlar konusu daha önce açılmıştı ama öğrenci olanlar için anlatım yapılmıştı şimdi ben size öğrenci olmadan da 15 Ay Google Gemini ve VEO3 Almayı anlatıcam. SADECE 45-50TL bir numara ücreti ödüyeceğiz.

Gemini Pro ve VEO 3'e 15 Ay Ücretsiz Erişim Nasıl Sağlanır
⚠️ Bu yöntem SADECE ABD gmail için geçerlidir.
ABD’ye ait bir Gmail hesabı oluşturmak için VPN kullanmanız gereklidir. Bazen google yeni gmail açarken tel numarası soruyor bu kısımda sanal numara alabilirsiniz buradan aldım ben 45TL ödedim sadece. Başka sitelerde vardır ama coğu spam numara olduğu için google banlıyor. Papara ile bakiye yükleyebilirsiniz hiç bir şekilde reklam değildir başka bir yerde görmüştüm bende bu gün bakiye yükleyip gayet numaramı aldım. Adımları ve nasıl alındığını iyi izleyin 1 kerelik sms geliyor çünkü.

Neyse başlıyalım

Vpn açın amerika lokasyon ;

1. Geçici EDU e-posta oluşturun
Şu bağlantıya giderek geçici bir EDU e-posta adresi oluşturun:
🔗 https://etempmail.com/
Oluşan e-posta adresini kopyalayın.
Bazen otomatik yenileniyor edu mail seçince sayfayı Manuel.yenileyince edu mail gelmiş olacaktır.

*** ÖNEMLİ : Gmail hesabını Amerika VPN Açtıktan sonra oluşturun daha sonra size telefon numarası sorucak oraya da konunun başında anlattığım şekilde aldığınız numarayı girin daha sonra size bir google doğrulama kodu gelicek verdiğim sayfaya onu girip onaylayın bitti burda işimiz.

2. Gemini Pro Öğrenci Planına Kaydolun
Aşağıdaki bağlantıya gidin ve öğrenci planıyla kaydolun:
🔗 https://one.google.com/u/0/explore-plan/ai-premium-student?g1_landing_page=75&pli=1
Bu plan size Gemini Pro ve VEO 3'e 15 ay boyunca ÜCRETSİZ erişim sağlar.
● Kendi ABD Gmail hesabınızla giriş yapın.
● Birinci adımda aldığınız EDU e-posta adresini “Öğrenci Statünü Doğrula” alanına
yapıştırın.
Sanal kart ekleyin Papara sanal kart oluyor.

3. VEO 3 ile AI Video Oluşturun

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak VEO 3 üzerinden yapay
zekâ destekli videolar oluşturabilirsiniz:
🔗 https://deepmind.google/models/veo/

işlemleri tamamladığınızda 15 aylık gemini pro üyesi oluyorsunuz. Ve gemini üzerinden veo 2 videolar üretebilirsiniz. Veo 3 flow tarafınada veo 3 de kullanabileceğiniz 1000 kredi tanımlanıyor.

1559932814.png
Alıntıyı görüntüle
mail hesabini acmakla alakali bir sey anladiysam arab olayim. bu edu maili nasil aciliyor. gmail acicaksin diyorsun, attigim linkten mail alicaksiniz diyorsun nasil oluyor bu detayli anlatabilir misin?

mail hesabini acmakla alakali bir sey anladiysam arab olayim. bu edu maili nasil aciliyor. gmail acicaksin diyorsun, attigim linkten mail alicaksiniz diyorsun nasil oluyor bu detayli anlatabilir misin?
vpn ile gmail hesabi olusturacaksin. gemini pro deneme uyeligi baslatirken ayrica senden edu uzantili email istiyor. onu da verdigi siteden alacaksin.

vpn ile gmail hesabi olusturacaksin. gemini pro deneme uyeligi baslatirken ayrica senden edu uzantili email istiyor. onu da verdigi siteden alacaksin.
verdigi sitede cesitli edu mail adresleri var. oradan bir sey secmem gerekiyor mu? yoksa linkin gonderdigi yerden alayim mi direkt?

Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz hatası alıyorum

ben öğrenciyim de öğrenci versiyonunu anlattığınız konunun linkni var mı ?

edu uzantili email aldigimiz sitede recovery key var. onu kaydedin. buyuk ihtimalle agustos 2025 de tekrar edu mailden otp onayi isteyecek. recovery key ile tekrar erisim saglarsinin edu maile.
Suan suresi doldu galiba goremiyorum. Nasil ulasican

her şeyi hallettim. kullanırken vpn ile mi kullanmam gerek

Son düzenleme:
Geri