Siyah Sisteme MSI B650M Project Zero Anakart Olur Mu?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Arkadaslar normalde Gigabyte B650 Eagle AX anakartini alacaktim ama project zero cok hosuma gitti.Siyah sistem toplayacagim icin karar veremedim guzel durur mu?
(Kasam destekliyormus baktim)

Arkadaslar normalde Gigabyte B650 Eagle AX anakartini alacaktim ama project zero cok hosuma gitti.Siyah sistem toplayacagim icin karar veremedim guzel durur mu?
beşiktaş pc olmuş olur xd.

RAFAA SİLVAAA

çok güzel olur bu arada

Kablolarin gozume gozukmemesi isi cok hosuma gitti ne yapsam bilemedim.Cok da az model varmis boyle neden cikarmiyorlarsa
daha yeni olduğu için anakart çıkarsalar kasa fiyatları artıcak kasa çıkarsalar anakart fiyatları artıcak ikisinin bir den bir anda çıkması lazım pek yanaşanda yok şahsen ben b650m toplamaktansa x870 li bir sistem toplamayı tercih ederim

daha yeni olduğu için anakart çıkarsalar kasa fiyatları artıcak kasa çıkarsalar anakart fiyatları artıcak ikisinin bir den bir anda çıkması lazım pek yanaşanda yok şahsen ben b650m toplamaktansa x870 li bir sistem toplamayı tercih ederim
xler çok pahali be hocam
bi de ben cok bi artısını goremedim

xler çok pahali be hocam
bi de ben cok bi artısını goremedim
usb sayısı falan baya var güzel oluyor (kablosuz her şey) onun haricinde 10 bin liraya aldığım için kafama takmıyorum xd

HOCAM hafta sonu topladim Gayet guzel oldu. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri