Öneri 1080p Ultra için Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar
5070 alman lazım ne yazık ki yeni bazı oyunlarda zorunlu rtx var ve amd kartlarınının çoğu çuvallıyor .

Sen şuan 0 5070 alman en mantıklısı
Hocam zaten bu aralar sadece CS 2 oynuyorum. Sizce bütçeyi zorlayıp 4070 ti super alıp bir süre 1080p'de kullansam soru yaşar mıyım? Almayı düşündüğüm kart bu. 1080p'de 9700x işlemcimi çok darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar

Hocam zaten bu aralar sadece CS 2 oynuyorum. Sizce bütçeyi zorlayıp 4070 ti super alıp bir süre 1080p'de kullansam soru yaşar mıyım? Almayı düşündüğüm kart bu. 1080p'de 9700x işlemcimi çok darboğaz yapar mı?
Darboğaz az olur zaten fps oyunları işlemci odaklı olduğu için gpu kullanımı hep düşük bi ara valorantta denemişlerdi sanırım 12900k ile gtx1050ti darboğaz yapmıyordu fps oyunu olan valorantta

Bide o karta 38k verene kadar sıfır yeni çıkmış 5070ti zaten 41k

Darboğaz az olur zaten fps oyunları işlemci odaklı olduğu için gpu kullanımı hep düşük bi ara valorantta denemişlerdi sanırım 12900k ile gtx1050ti darboğaz yapmıyordu fps oyunu olan valorantta

Bide o karta 38k verene kadar sıfır yeni çıkmış 5070ti zaten 41k
38k tabii ki fazla hocam facebookta aynı kart 28-29kya gidiyor. Satıcıyla anlaşabilirsem 32-33k gibi bir fiyat düşünüyorum, anlaşamazsam diğer alternatiflere yöneleceğim.

Arkadaşlar

bence 2. el 3080ti alın 4070s ile aynı fpsleri veriyor 2. elde 13-16 arasına temiz bulursunuz marka modele göre değişiyor facebook ekran kartı satış gruplarında daha uyguna bulursunuz sari site yerine tavsiyem o olur para cebinizde kalsın derim 1080p dede fazla fazla yeticektir arkadaşlarımda 3080 , 3080ti var bende 6900xt var 4k ultrada da çatır çatır oynuyoruz 1080p sen düşün :)

bence 2. el 3080ti alın 4070s ile aynı fpsleri veriyor 2. elde 13-16 arasına temiz bulursunuz marka modele göre değişiyor facebook ekran kartı satış gruplarında daha uyguna bulursunuz sari site yerine tavsiyem o olur para cebinizde kalsın derim 1080p dede fazla fazla yeticektir arkadaşlarımda 3080 , 3080ti var bende 6900xt var 4k ultrada da çatır çatır oynuyoruz 1080p sen düşün :)
Hocam benim fikrim de buydu ama diğer arkadaşlar tabii ki haklı olarak önermiyor. 3080ti benim işimi fazlasıyla görecektir diye düşünüyorum çünkü RT/FG/DLSS gibi teknolojileri kullanan oyunları hiç oynamıyorum. Fazla para verip kullanmayacağım teknolojileri almak mantıklı gelmedi 😕

Hocam benim fikrim de buydu ama diğer arkadaşlar tabii ki haklı olarak önermiyor. 3080ti benim işimi fazlasıyla görecektir diye düşünüyorum çünkü RT/FG/DLSS gibi teknolojileri kullanan oyunları hiç oynamıyorum. Fazla para verip kullanmayacağım teknolojileri almak mantıklı gelmedi 😕
1080p oynucaksaksanız bunlara ıhtıyacınız bile olmucak çünkü kart 4k oynatan kart 1k ya gecınce deli gibi fps vericek ne dlss acılcak ne baska bısı ayarlardan ultra yapıp akıcaksınız sacma kullanmıcağınız özelliklere neden para vereceksiniz yarın 10 13k ya aldığım kart bozulsa veya satsam arkasına bakmadan veririm cunku ucuza aldım bolca kullandım aynı muhabbeti kart alırken banada yaptılar 12 13 bine 3080 3080ti satıyorlardı o dönem ben sıkışık 6900xt buldum ve 8 bine aldım (amd alma alma dediler 6900xt den önce 6500 xt 6700xt kullandım ve problemsiz kullandım 4k gecmek için değiştim yoksa 6700xt vermezdim 1080p de kraldı ) sımdı 3080 ve 308ti arkadaşlarım ile aynı oyunları 4k olarak oynuyorum bazı oyunlarda onlar fazla fps alır bazılarınde ben fark etmez arada ucurumda olmaz ama ben kalan paraya ram psu sıvı soğutma gıbı ekıpmanları bedavaya almış oldum :))))

Hocam önermeme değil 38k lık ürün atmışsınız mantıken düşündüm bu adam bunu alacağına 3k versin yeni nesil alsın diye ben temiz olduktan sonra 2. El alınması taraftarıyım özellikle rtx3080 12 gb-80ti-90 ın alacaksan bu3 lüden al

Hocam önermeme değil 38k lık ürün atmışsınız mantıken düşündüm bu adam bunu alacağına 3k versin yeni nesil alsın diye ben temiz olduktan sonra 2. El alınması taraftarıyım özellikle rtx3080 12 gb-80ti-90 ın alacaksan bu3 lüden al
28 e 4070süperın sıfırı var zaten (2. el 22 24 bin gibi ) o ilanda bişi var anlamadm ben neden o kadar pahalı ve arkadaş onu atmış modelimi begeniyor ilan örnekmiydi acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam peki linkini attığım 4070ti super modeli için ideal fiyat nedir satıcıyı da mağdur etmek istemiyorum ama mümkün olduğunca uyguna almak istiyorum.

28 e 4070süperın sıfırı var zaten (2. el 22 24 bin gibi ) o ilanda bişi var anlamadm ben neden o kadar pahalı ve arkadaş onu atmış modelimi begeniyor ilan örnekmiydi acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O linkteki 4070 ti süper aralarında baya fark var
Teşekkür ederim hocam peki linkini attığım 4070ti super modeli için ideal fiyat nedir satıcıyı da mağdur etmek istemiyorum ama mümkün olduğunca uyguna almak istiyorum.
hocam inanın ben 2. El piyasasını özellikle detaylı modellere bakmayı bıraktım zaten 1 hafta sonra bambaşka bir fiyat oluyor yüzden yoruyor.
Facebook gruplarında ortalama fiyatlarına bak eğer yakınındaysa 1/2k fazla ver al en azından adamın yerini fln bilirsin belki denk gelir tanıdığının tanıdığı çıkar.

Ortaokuldaki arkadaşım (benden küçük) instadan yazdı şu ekran kartını alacağım fiyatı iyi mi diye normal dedim bizim tanıdıktan almış aldıktan sonra haberim oldu (onun sarı sitedeki hesabını bilmiyordum) illa denk geliyor yakındaki ilanlarda

Arkadaşlar 2 tane kart buldum birisi miningli ama iyi koşullarda bakım yapılarak kullanılmış diğeri ise hiç mining yapılmamış ve 6 ay garantisi kalmış bir kart, fikirlerinizi merak ediyorum. Hangisini almalıyım ve bu kartlar bu fiyata alınır mı? Bunlar da olmazsa AMD'ye yönelmeyi düşünüyorum.
Mining yapılmış kart
Mining yapılmamış kart

Geri