tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
Alınmaz. Kendin için mi soruyorsun? kendin içinse o fiyata önereyim klavye.
Önerebilirsin hocam. Geçen sene aliexpress' den YOSOO marka bişey almıştım blue switch, çok başımı ağrıtmaya başladı değiştiricem.Alınmaz. Kendin için mi soruyorsun? kendin içinse o fiyata önereyim klavye.
Hocam çaktırmahocam bu sanki Rampage değil
Rampage Değil - Logitech Bu Klavye
1200e redragon k617 fizz var çok iyi fiyatına göre. Brown switch seçeneği var o iyi sanırım. Herkese öneriyorum bu hafta çoğu kişi aldı forumdan. Hepsi memnun.Önerebilirsin hocam. Geçen sene aliexpress' den YOSOO marka bişey almıştım blue switch, çok başımı ağrıtmaya başladı değiştiricem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çaktırma![]()
Hocam 61 tuşlu sevemedim bir türlü ya '' del, end, pgdn '' tuşlarını görmem lazım1200e redragon k617 fizz var çok iyi fiyatına göre. Brown switch seçeneği var o iyi sanırım. Herkese öneriyorum bu hafta çoğu kişi aldı forumdan. Hepsi memnun.
Hocam fn veya shiftle bazı tuşlara basarak del,end,pgdn gibi komutlar kullanabiliyorsunuzHocam 61 tuşlu sevemedim bir türlü ya '' del, end, pgdn '' tuşlarını görmem lazım![]()
Brown switch olarak link atabilir misiniz hocamHocam fn veya shiftle bazı tuşlara basarak del,end,pgdn gibi komutlar kullanabiliyorsunuz Alıntıyı görüntüle
Brown kalmamış galiba. Geçen görmüştüm ama bulamadım. Red switch tek seçenek gözüküyor. Oda baş ağrıtmaz yakın brown ile.Brown switch olarak link atabilir misiniz hocam
Red switch bir tık sert olmuyor muydu hocam?Brown kalmamış galiba. Geçen görmüştüm ama bulamadım. Red switch tek seçenek gözüküyor. Oda baş ağrıtmaz yakın brown ile.