❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Vpn ile amerika numarasiyla gmail actim ama yine de kabul etmiyor. Adres olarak da amerika girdim. Cozebilen var mi?

Amerikadan bağlanıp gmailden hesap açtım. Hatta konudaki yerden telefon no alıp gmail hesabını bu no ile onaylattım ama bende bu hata çıktı. Sonra eski gmail hesaplarımdan biri ile denedim ve oldu. Hata falan da vermedi. normal Türkiye mailiydi. Geminiye kayıt esnasında edu mail istedi. Konudaki siteden mail açtım, oraya doğrulama kodu da geldi ve kabul edildi. Amerika maili işe yaramadı. 45 Tl boşa gitmiş oldu ama hiç sıkıntı değil :) . Şuan google one pro hesap olarak görünüyor ve geminiyi de veo 3'ü de kullanabiliyorum. Teşekkürler

Amerikadan bağlanıp gmailden hesap açtım. Hatta konudaki yerden telefon no alıp gmail hesabını bu no ile onaylattım ama bende bu hata çıktı. Sonra eski gmail hesaplarımdan biri ile denedim ve oldu. Hata falan da vermedi. normal Türkiye mailiydi. Geminiye kayıt esnasında edu mail istedi. Konudaki siteden mail açtım, oraya doğrulama kodu da geldi ve kabul edildi. Amerika maili işe yaramadı. 45 Tl boşa gitmiş oldu ama hiç sıkıntı değil :) . Şuan google one pro hesap olarak görünüyor ve geminiyi de veo 3'ü de kullanabiliyorum. Teşekkürler
Aynısı oldu hocam bende telefon numarası satın alıp denediğimde hata verdi sonra eski hesapla denedim ve oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: AVFA
tel no almanıza gerek yok. tr telefonunzla onaylayın hesabı amerikan vpn açıkken. zaten vpn kapayıp farklı tarayıcıdan girince tel no hesabınızdan ayrılacak ilk girişte. hiç eklememiş gibi yani..

Ekler

• IMG_3221.webp
    IMG_3221.webp
    48.5 KB · Hit: 59
Bu vpn ile e posta açarken yine amerika numaralı sms istiyor nasıl cözecez bunu

Geri