nasıl çözdünüz hocam
nasıl çözdünüz hocam
numara satın alıp açtığım hesapta olmadı ama kendi ana 4 hesabımda oldu iki tanesine satın aldımnasıl çözdünüz hocam
oluyor.tr edu mail oluyor mu
Bende de bu şekil, baba oğul fotoları Yanyana koy diyorum, yapmıyor. Oldu mu olmadı mı anlamadım.Aboneliği yönetin kısmında “pro” yazıyor ama tıklayınca “ abonelik yok” yazıyor. Neyi başaramadık acaba![]()
Amerikadan bağlanıp gmailden hesap açtım. Hatta konudaki yerden telefon no alıp gmail hesabını bu no ile onaylattım ama bende bu hata çıktı. Sonra eski gmail hesaplarımdan biri ile denedim ve oldu. Hata falan da vermedi. normal Türkiye mailiydi. Geminiye kayıt esnasında edu mail istedi. Konudaki siteden mail açtım, oraya doğrulama kodu da geldi ve kabul edildi. Amerika maili işe yaramadı. 45 Tl boşa gitmiş oldu ama hiç sıkıntı değil
Aynısı oldu hocam bende telefon numarası satın alıp denediğimde hata verdi sonra eski hesapla denedim ve olduAmerikadan bağlanıp gmailden hesap açtım. Hatta konudaki yerden telefon no alıp gmail hesabını bu no ile onaylattım ama bende bu hata çıktı. Sonra eski gmail hesaplarımdan biri ile denedim ve oldu. Hata falan da vermedi. normal Türkiye mailiydi. Geminiye kayıt esnasında edu mail istedi. Konudaki siteden mail açtım, oraya doğrulama kodu da geldi ve kabul edildi. Amerika maili işe yaramadı. 45 Tl boşa gitmiş oldu ama hiç sıkıntı değil. Şuan google one pro hesap olarak görünüyor ve geminiyi de veo 3'ü de kullanabiliyorum. Teşekkürler
Hocam ben bir kere video oluşturabildim, ikinciye saat tarih veriyor. Ama pro’da yazıyor. Olmadı mi şimdi bu?tel no almanıza gerek yok. tr telefonunzla onaylayın hesabı amerikan vpn açıkken. zaten vpn kapayıp farklı tarayıcıdan girince tel no hesabınızdan ayrılacak ilk girişte. hiç eklememiş gibi yani..
google profil resminin etrafında renkli bir şerit halka (kırmızı sarı mavi yeşil) varsa olmuştur.Hocam ben bir kere video oluşturabildim, ikinciye saat tarih veriyor. Ama pro’da yazıyor. Olmadı mi şimdi bu?
Gemini uygulamasında halka yok, tarayıcıdan girince halka var yine de aynı uyarı.google profil resminin etrafında renkli bir şerit halka (kırmızı sarı mavi yeşil) varsa olmuştur.