Xiaomi 15 Vs Huawei Pura 70

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
35000
Arkadaşlar tek öğrenmek istediğim bu iki telefon arasında hangisinin kamerası daha iyi?

Ben yeni duydum düzü olduğunu bilmiyordum

Dxmark puanlarindan karşılaştır mi 15 kullanıyorum ben 147 puandı
Hocam bence son zamanlarda dxomark doğru sonuçları vermiyor. 14 ultra gibi bir telefon 149 puanda kalıyor ve tüm teknoloji kanalları bundan daha iyi sonuç verdiğini söylüyor. Fotoğraf kalitesinde iphone un çok önünde renkler dışında ama iphone nerdeyse hepsini alıyor. Bence dxomarkın test normlarını değiştirmesi gerekiyor. Pura 70 ultra çıkalı çok olmuş üzerine 15 ultra vivo x200 pro vivo x200 ultra gibi telefonlar gelmiş ama hala vivoların testleri yok. Pura 70 ultra da çok güzel çekiyor ona bir lafım yok ama diğer telefonlarda bu kadar gerisinde olmamalı. Keza samsung birçok kişi samsungun çekimlerinide beğeniyor ama listede yok desem yeridir.

Mi 15 kamera olarak beni çok mutlu ediyor menmunum..

pura inceleme videolarina bak derim çünkü huwaide kamera konusunda cidden iyi is çıkarıyor

Hocam bence son zamanlarda dxomark doğru sonuçları vermiyor. 14 ultra gibi bir telefon 149 puanda kalıyor ve tüm teknoloji kanalları bundan daha iyi sonuç verdiğini söylüyor. Fotoğraf kalitesinde iphone un çok önünde renkler dışında ama iphone nerdeyse hepsini alıyor. Bence dxomarkın test normlarını değiştirmesi gerekiyor. Pura 70 ultra çıkalı çok olmuş üzerine 15 ultra vivo x200 pro vivo x200 ultra gibi telefonlar gelmiş ama hala vivoların testleri yok. Pura 70 ultra da çok güzel çekiyor ona bir lafım yok ama diğer telefonlarda bu kadar gerisinde olmamalı. Keza samsung birçok kişi samsungun çekimlerinide beğeniyor ama listede yok desem yeridir.
Hocam benim dediğim normal Pura 70 36-35k civarında. Dediğinizde de haklısınız Xiaomi 15 ile Xiaomi 14 ultra arasında 2 fark olamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 15 kamera olarak beni çok mutlu ediyor menmunum..

pura inceleme videolarina bak derim çünkü huwaide kamera konusunda cidden iyi is çıkarıyor
Bulamadım hocam Pura 70'in. Genelde Pura 70 ultra var.
Not: Pura 70'in işlemcisi SD 7 gen 2-7 gen 3 gücünde tek dezavantajı bu bence Google fln sıkıntı değil.

Hocam benim dediğim normal Pura 70 36-35k civarında. Dediğinizde de haklısınız Xiaomi 15 ile Xiaomi 14 ultra arasında 2 fark olamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulamadım hocam Pura 70'in. Genelde Pura 70 ultra var.
Hocam pura 70 e bakmadım bilmiyorum kamera skorlarını. Bence xioami 15 alın geçin. Ekran , hızlı şarj ve işlemci olarak daha iyi. Hatta işlemci olarak neredeyse 3 e katlicak. Pura 70 de 5g bile yok. Android 12 ile gelmiş 2024 de çıkmasına rağmen 15 de 2024de çıkmış ama onda android 15 var. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/934779-997423/huawei-pura-70_xiaomi-15-512gb/ fiyat olarak sıkıntı olmicaksa 15 daha mantıklı. Olursa pura 70 de düşünülebilir bütçe dahilinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,212
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri