PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor yardım lazım,

Olsun ram tam oturmadığı zamanda böyle yapar

Sen tek slot sök tak yap dene bir
Tamam hocam ya diyoruz yeni anakart alıp tüm her şeyi ona takip mi denesek ama bu seferde karambole sorunun kaynağını tam bilmeden boşuna anakart almış olmayalım sorun anakartta değilse

Tamam hocam ya diyoruz yeni anakart alıp tüm her şeyi ona takip mi denesek ama bu seferde karambole sorunun kaynağını tam bilmeden boşuna anakart almış olmayalım sorun anakartta değilse
Mİni tavsiye elini hızlı tutarsan amazon üzerinden aldığın kartı 1 gün dene hemen geri iade edebilirsin

Kargo gelince dene hemen
(termal macun sürmeden)

Hemen geri iade oluştur zarar vermeden

Mİni tavsiye elini hızlı tutarsan amazon üzerinden aldığın kartı 1 gün dene hemen geri iade edebilirsin

Kargo gelince dene hemen
(termal macun sürmeden)

Hocam amazon gönderici satıcı garaj online ekran kartı almıştım iade ettim 27 28 gün kullanıp pin kısmındaki kaplamaya ekran kartı ya takarken yada sökerken zarar vermişim sanırım çizmişim ürüne bakıldığında fark ediliyordu yinede kabul edildi 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo gelince dene hemen
(termal macun sürmeden)

Hocam başka neden kaynaklanıyor olabilir durum ram demiştiniz değil mi sadece o mu yoksa başka sebep olabilir mi

Baktın sorun anakartta iade olusturmadan kullanırsın
Hocam amazon gönderici satıcı garaj online ekran kartı almıştım iade ettim 27 28 gün kullanıp pin kısmındaki kaplamaya ekran kartı ya takarken yada sökerken zarar vermişim sanırım çizmişim ürüne bakıldığında fark ediliyordu yinede kabul edildi 😂
Ama ben anakart olduğunu düşünmüyorum genede şansını dene

Şu ram hala tek slot denemedin beni bir dinle ram ile uğraş biraz

Baktın sorun anakartta iade olusturmadan kullanırsın

Ama ben anakart olduğunu düşünmüyorum genede şansını dene

Şu ram hala tek slot denemedin beni bir dinle ram ile uğraş biraz
Arkadaşa dedim ben bios pil sökmesini istedim bir ihtimal belki düzelir diye söktü akşama kadar bekleteyim dedi dükkanı var gıda üzerine kebap döner oraya gitti akşam dönünce takıp deniyecek ben rami başta söyledim ramleri sök tek slot dene dedim denemedi sanırım zaten bir yapmadığımız onlar kaldı 😂 ya kendi sistemimde denicemde benim PC zarar görür diye denemiyorum B580 aldım dün elime ulaştı r24e Lenovo legion aldım taktım sisteme akıyor resmen hocam birde boşta b580 45 46 stabil derecede yazılımında öyle gözüküyor iyi mı? Yükte valorant full 1080p ayarlar 50 dereceyi gördüm iyi mi? furmark yapamadım gece 3 3.30 du bayilcaktim artık isede geç kaldım bu gün bu yüzden furmark deniyim mi gerek var mı?

Arkadaşa dedim ben bios pil sökmesini istedim bir ihtimal belki düzelir diye söktü akşama kadar bekleteyim dedi dükkanı var gıda üzerine kebap döner oraya gitti akşam dönünce takıp deniyecek ben rami başta söyledim ramleri sök tek slot dene dedim denemedi sanırım zaten bir yapmadığımız onlar kaldı 😂 ya kendi sistemimde denicemde benim PC zarar görür diye denemiyorum B580 aldım dün elime ulaştı r24e Lenovo legion aldım taktım sisteme akıyor resmen hocam birde boşta b580 45 46 stabil derecede yazılımında öyle gözüküyor iyi mı? Yükte valorant full 1080p ayarlar 50 dereceyi gördüm iyi mi? furmark yapamadım gece 3 3.30 du bayilcaktim artık isede geç kaldım bu gün bu yüzden furmark deniyim mi gerek var mı?
Gayet iyi degerler

E onda dene dicem sen anakart düsmanısın onuda cizersin simdi

Gayet iyi degerler

Hocam arkaşıma o anakarti verdim o anakartin arta kalmasının sebebi kasanın anakart yuvasının içinde anakartin civatasi kaldı yuvayla beraber söktüm anakarti sinir oldum çıkmıyor yalama oldu civata anakart arasında kaldı gittim anakart aldım yeni o derece düşmanım 😂

Hocam arkaşıma o anakarti verdim o anakartin arta kalmasının sebebi kasanın anakart yuvasının içinde anakartin civatasi kaldı yuvayla beraber söktüm anakarti sinir oldum çıkmıyor yalama oldu civata anakart arasında kaldı gittim anakart aldım yeni o derece düşmanım 😂
Kasa perte çıktı powerboost kasa tövbe ettim bir daha almam o kasayı kasanın argb fanları yandı 4070 süper sistem takılıydi Allah'tan kablolar yandı anakart yada sistem zarar görmedi çok sonra fark ettim kaç gün yanık halde kullandım bı baktım yanık kokusu geliyor sistemden kasanın fanlarının kablosu kömür olmuş 😂

Gayet iyi degerler

Hocam değerler iyi dediniz ya bu ekran kartını taktiktan sonra nedense arada bir fanları full speede geçiyor baya sesli çalışıyor sonra bir den yavaşlıyor duruyor fanlar anlık sıcaklıktan dolayı mı b580 de normalde kaç derece üstünde otomatik3 çalışması lazım fanlarının

Elinle manuel ayarla intel ekran kartları hakkında çok bilgim incelemem olmadı bilmiyorum yanlış bilgide vermeyim belkide normaldir

Elinle manuel ayarla intel ekran kartları hakkında çok bilgim incelemem olmadı bilmiyorum yanlış bilgide vermeyim belkide normaldir
Ram umarım sorun çıkartıyordur işlemciyi vatandan kutusuz aldık ben ondan şüphe ediyorum adamlar resmen koruma ambalajı olmadan elimize tutusturup verdi ddr5 başka bir sistemde denemedik direk o anakarta taktık diyorum omu bozuk acaba

Ram umarım sorun çıkartıyordur işlemciyi vatandan kutusuz aldık ben ondan şüphe ediyorum adamlar resmen koruma ambalajı olmadan elimize tutusturup verdi ddr5 başka bir sistemde denemedik direk o anakarta taktık diyorum omu bozuk acaba
Tray işlemciler öyle kanka bişey olmaz

Merak etme işlemci öyle kolay bozulan bir şey değil pinleri sıkıntı çıkarır dicem zaten am5 pin yok

Merak etme işlemci öyle kolay bozulan bir şey değil pinleri sıkıntı çıkarır dicem zaten am5 pin yok
Aynen o yönü iyi R5 1600 kullanıyordum geçmişte ilk sistemimde sökerken altindaki pinleri yamulttum kürdanla geri düzelttik öyle sattık 😂

Hocam psu değişmeli miyim sizce upgrade yapiyorum yavaş yavaş psu enermax standart imzamdaki kasa ve psu Gold full modüler ne önerirsiniz 850 w üzeri f/p ?

Aynen o yönü iyi R5 1600 kullanıyordum geçmişte ilk sistemimde sökerken altindaki pinleri yamulttum kürdanla geri düzelttik öyle sattık 😂
banada öyle sattilar sonra tek tek duzellttim de sorunu çözdüm
Belki kargodan belkide öyle gönderdi bilinmez

850w fiyatları çok dengesiz onun yerine yine enermax 1200 olani al f/p

Benzer durum bende de var. Ram yükseltmesi yaptım ve monitör standby mode da kalıp turuncu yanıyor. Dünden beri her şeyi denedim ama yok. En son çare ram-anakart uyumsuzluk mevzusuna yorup iade oluşturacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri