@Abdullah Hacıgül İncelemesi gelsin.Hoş görünüyor
öyle modeli de var ama indirime girmemissiyahı daha çok hoşuma gitti ama kasa bitfenix kasa bu tarzda olsa daha güzel olurdu bence![]()
GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C201P ITOPYA'dawww.itopya.com
yok hocam, dene "sorun yasayan cok oldu" dedim herkeste degil yani.bugün b760 gaming x almıştım. İade mi edeyim?![]()
ust tarafın cam olması iyi olmamıs. sirkilasyon zayıf kalır.Çin mallarını tercih ederim bu bütçede. Örneğin;
Bol fanlı geliyor. Beşi normal gerisi reverse. Daha büyük iç hacim. Fanlar garip girişlere sahip değil. 4 Pin PWM - 3 Pin ARGB li. 9 ARGB-FAN takılabilen, hem anakart bağlantılı hem kumandalı kontrolcü-çoklayıcı ile geliyor. Üstte radyatör desteği yok işte orası da cam. Daha panaromik olarak düşünülürse avantaj. Üste radyatör takacak arkadaşlar king modeline de bakabilir de beyazı bitmiş.
![]()
Zoko Queen Beyaz 8x12cm Kumandalı Argb Fanlı Akvaryum Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Queen Beyaz 8x12cm Kumandalı Argb Fanlı Akvaryum Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sorunsuz bir şekilde Gigabyte B650 Gaming X Ax v2 kullanıyorum, sizin mantığınıza göre asıl Asus anakartlar sorunlu, Kernel 41 hatası alıyordum sebebi Asus anakartım çıktı... Teknoloji şans işi.gigalayt son zamanlarda herseye zıplıyor ve mahvediyor.
psu berbat
laptop berbat
monitor berbat
anakart gamigx berbat otesi sorun yasayan cok.
eee ne kaldı geri.
sans işi oldugu kesin, ama giga nelere el atsa piyasayı domine edecek bir urun cıkartamıyor.Sorunsuz bir şekilde Gigabyte B650 Gaming X Ax v2 kullanıyorum, sizin mantığınıza göre asıl Asus anakartlar sorunlu, Kernel 41 hatası alıyordum sebebi Asus anakartım çıktı... Teknoloji şans işi.
indirime girmesine gerek yok beyazı 3099tl siyah olanı 2799tl.öyle modeli de var ama indirime girmemis
Bitfenixe benzettigin yanını yanda 3 fanli daha büyük bir kasa olarak yorumladım o yüzdenindirime girmesine gerek yok beyazı 3099tl siyah olanı 2799tl.
ben yanlış anlamışım pardonBitfenixe benzettigin yanını yanda 3 fanli daha büyük bir kasa olarak yorumladım o yüzden