Kv Bağımlısı
80+

- Reaksiyon skoru
 - 41

- Konu Sahibi Konu Sahibi

.iPhone al daha 1 yıl olmamış s23 de kasıyor ana menüde

.iPhone al daha 1 yıl olmamış s23 de kasıyor ana menüde
Şakamısın sen seneye telefon almayı düşünüyorSelamlar arkadaşlar seneye yazın telefonumu yenilemeyi düşünüyorum şuan ki telefonum poco f4 6gb ram 128 gb hafıza 1.5yıldır bende hani 1.5 yıllık yıllık bir telefon gibi değil arada donmalar telefonun kafayı yediği oluyor öyle aşırı büyük şekilde olmasa da bende seneye telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum
Seçenek olarak diyebileceklerim bunlar:
- İphone 15 128 gb versiyon fiyatı biraz daha ucuzlarsa şuanki 128 fiyatından aşağı 256 gb olursa 256gb de alabilirim.
-Samsung Galaxy S25+ 256 gb versiyon
-İphone 16 128 gb belki şuanki 15 fiyatına düşerse diye de bir seçenek
-S25 ultra şuan 73k fiyatı var ama seneye yeni bir ultra modeli çıkarsa şuan s24 ultra 512gb hafızalı hali 57k bu gibi bir fiyata düşerse tercihim arasına girer
alternatifler bunlar arkadaşlar siz ne önerirsiniz?
iPhone al daha 1 yıl olmamış s23 de kasıyor ana menüde
iPhone al daha 1 yıl olmamış s23 de kasıyor ana menüdHocam Appleyı bırakın be artık. Neden giriş seviyesi androidlerle karşılaştırıyorsunuz. İphonelerin zarar tüm hepsi orta-üst segment cihazlar.
hocam arkadaş daha 1 yıllık s23 kasıyor diyor bu bir sıkıntı değil mi xiaomi 15 te böyle olmasınMi 15 hocam. S25+ ile S25 arasında sadece boyut var.
S23 tam bi üst segment cihaz değil hocam. Ayrıca S24 le S23 arasında çok fark var. Ayrıca 2 yıl oldu. S23 serisini de kimse önermiyor zaten kime sorsan S23 mü S24 fe mi diye S24 fe derler. UFS farkı var ayrıca.hocam arkadaş daha 1 yıllık s23 kasıyor diyor bu bir sıkıntı değil mi xiaomi 15 te böyle olmasın
ne alaka hocam aynı telefon seneye de olacak fiyatı değişse de değişmesede alacağım sonuç olarakŞakamısın sen seneye telefon almayı düşünüyorkardesım burası türkiye..
S23 tam bi üst segment cihaz değil hocam. Ayrıca S24 le S23 arasında çok fark var. Ayrıca 2 yıl oldu. S23 serisini de kimse önermiyor zaten kime sorsan S23 mü S24 fe mi diye S24 fe derler. UFS farkı var ayrıca.
Tam tersi düşer hocam. Yeni modeller çıkacak.ne alaka hocam aynı telefon seneye de olacak fiyatı değişse de değişmesede alacağım sonuç olarak
Bu arada hocam Samsung larda 128 ile 256 gb depolama alanlarında çok fark var. Birinde UFS 3.1 diğerinde UFS 4.0 kullanılıyor. UFS 4.0, UFS 3.1'in 2 katı daha güçlü. 256gb lıl modeller hala taş gibi.Tam tersi düşer hocam. Yeni modeller çıkacak.
yüksek ihtimal düşer de düşmese de yine alacaz o telefonu napalım vauıvblaıvb neyse hocam mi 15 aklıma yazdım gibi incelemelerini izleyeyim bir nasıl telefonmuş bir bakayımTam tersi düşer hocam. Yeni modeller çıkacak.
beğenmiyorsan bakmyabilirsin hocam teşekkürler.Ta seneye telefonunu değiştirmeyi düşünüyosun konuyu şimdi mi açıyosun![]()
İzleyin hocam. yalnız HyperOS konusunda sorununuz olmasın. Sadece ayrı adaptör almanız lazım. Benim YD aldığım yer veriyor yanında oradan 1000 lira kurtarırım XD. Fiyat yükselme olayı İphonelerde geçerli bide hocam.yüksek ihtimal düşer de düşmese de yine alacaz o telefonu napalım vauıvblaıvb neyse hocam mi 15 aklıma yazdım gibi incelemelerini izleyeyim bir nasıl telefonmuş bir bakayım
Bu arada hocam hesabımda bir sürü karşılaştırma soruları var. Okuyabilirsiniz.yüksek ihtimal düşer de düşmese de yine alacaz o telefonu napalım vauıvblaıvb neyse hocam mi 15 aklıma yazdım gibi incelemelerini izleyeyim bir nasıl telefonmuş bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beğenmiyorsan bakmyabilirsin hocam teşekkürler.
Hocam bu arada bir şey söyleyeceğimyüksek ihtimal düşer de düşmese de yine alacaz o telefonu napalım vauıvblaıvb neyse hocam mi 15 aklıma yazdım gibi incelemelerini izleyeyim bir nasıl telefonmuş bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beğenmiyorsan bakmyabilirsin hocam teşekkürler.