bunların hediyeler iyiydi eskiden şimdi paso anahtarlık veriyolarbuda eklenmiş ama pahalı baya
demekki zamlancak diğeridaha kötü ama daha pahalı değişik
16 yaparsın 2k fark8gb ekran kartı olmaz
16 benim ayarladığıma bak8gb ekran kartı olmaz
dediğin gibi 1 tb yeterli olabilir bazıları için ama benim için değil 2tb ideal, anakartı yükseltmeye gerek yok eğer işlemciye oc yapmayacaksan ve ileride fazladan m2 ssd takmayacaksan. sadece ramleri 2x16 yapmak yeterli olacaktır sistemde böyle en uygun 9070xt sistem oluyor ve 5070 hazır sistem almaktan çok daha mantıklı bir seçenek haline geliyorarkadaşlar burada rtx 5070 ile rx 9070 xt den bahsediyoruz saçmalayın 1tb ssd yeterli 512 bile internetin hızla ise yeterli. Ram almak lazm o kesin hadi 2000 de ona ekledim halen daha iyi.
knk 5070 düşmezse mantıksız 46.7den 46ya düşerse mantıksız bu düşmeden 40 tek tek tplasan 43 ediyor malzemeler iyiO zaman 5070 mantıklı oluyo
normalde kaçtan başlıuyor 9070xt sistem çünkü benim bildiğim tebilon ucuz satmazdediğin gibi 1 tb yeterli olabilir bazıları için ama benim için değil 2tb ideal, anakartı yükseltmeye gerek yok eğer işlemciye oc yapmayacaksan ve ileride fazladan m2 ssd takmayacaksan. sadece ramleri 2x16 yapmak yeterli olacaktır sistemde böyle en uygun 9070xt sistem oluyor ve 5070 hazır sistem almaktan çok daha mantıklı bir seçenek haline geliyor
52 ye geminggende var 16gb ramknk 5070 düşmezse mantıksız 46.7den 46ya düşerse mantıksız bu düşmeden 40 tek tek tplasan 43 ediyor malzemeler iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde kaçtan başlıuyor 9070xt sistem çünkü benim bildiğim tebilon ucuz satmaz
en ucuzu şuan da buknk 5070 düşmezse mantıksız 46.7den 46ya düşerse mantıksız bu düşmeden 40 tek tek tplasan 43 ediyor malzemeler iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde kaçtan başlıuyor 9070xt sistem çünkü benim bildiğim tebilon ucuz satmaz
hocam gainward ekran kartı sorun çıkartırmı sizce bence çok farkları yok ama (msi ve asusun üst kartları dışı)en ucuzu şuan da bu
incehesapda da bunun 1k daha pahalası vardı o da güzeldi ama fiyatları 4-5k arttırdılar sanırım canları sıkılmış![]()