Aliexpress’ten mikrofon kolu alınır mı?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,172
Bu ürünü buldum alınır mı sizce? Veya alınabilecek daha f/p olanı var mıdır?
Lastvoice nb39 aldım, masayı değiştirince kullanırım diye açmadım. Masayı değiştirdim bi baktım masaya sığmıyor küçük geldi kelepçesi, hadi onu bir şekil uydurur takarım da ürün çok dandikmiş tel maşa. Bu yüzden yeni bir kol ihtiyacım var.

1k kredi iadesi kampanyası ile çok daha uyguna gelirler

1k kredi iadesi kampanyası ile çok daha uyguna gelirler
O kredi iadesi nedir hocam? Ürünü aldıktan sonra hesaba 1K mı yatıyor

Anladım peki bunun için bir şeye katılmak falan gerekiyor mu yoksa bunlardan birini alınca geliyor mu hesaba direkt?
yok uygulamyı aç çark fwlan çevir 1000 tl kupon iadesi yazar sonra bunu satın al oyle ama dişardan mikrofon kolu alman biraz mantıksız tr de zaten var

yok uygulamyı aç çark fwlan çevir 1000 tl kupon iadesi yazar sonra bunu satın al oyle ama dişardan mikrofon kolu alman biraz mantıksız tr de zaten var
Trde var da usta bu fiyatta var mı güzel bir şey? Bm63 bakıyordum burda 2+, baktım çinde 1300-1500 falan o yüzden buraya yöneldim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın attığı ürünler de 1K ama baya sağlam gözüküyor. TRde varsa güzel ürün tabi ki tercihim burası olur.

Anladım peki bunun için bir şeye katılmak falan gerekiyor mu yoksa bunlardan birini alınca geliyor mu hesaba direkt?
uygulamada karşına çıkacak mesajlar kısmında veya gezinirken 60 jeton topla diyecek vergi hariç 1250tllik alışveriş yapacaksın sipariş kargolanınca 1k kredi iadesi gelecek

Trde var da usta bu fiyatta var mı güzel bir şey? Bm63 bakıyordum burda 2+, baktım çinde 1300-1500 falan o yüzden buraya yöneldim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın attığı ürünler de 1K ama baya sağlam gözüküyor. TRde varsa güzel ürün tabi ki tercihim burası olur.
reis ona vergi eklenince olucak 1500 zaten beklemsi vs var

reis ona vergi eklenince olucak 1500 zaten beklemsi vs var
E yine ucuz onu diyorum 1.5 a var mı o kalitede ürün trde? Hepsi birbirinin aynısı farklı marka basmışlar sadece
Hepsi bunun aynısı
IMG_0569.webp

bm 63 1700 tl reis 200 tl fazla verip tr den alamk daha mantıklı mikrofon marka model belirtirsen daha iyi yardımcı olayım
Mikrofon bu kral. Kelepçesi 4 cm kalınlığında masaya uyan herhangi bir ürün olur çok kaliteli olmasına gerek yok.
Bu temudakiler 1000 lira + vergi bi de 1000 kredi veriyomuş ya ondan kafama yatmıştı esasında.

Geri