tamam hocam emin olmak için yazdımdaaylardır kullanıyorum sıkıntı yok
Bir kaç kişide çalışmayı falan durdurmuş ona göre indirinArkadaşlar bi arkadaşın bu konu hakkında bıtcoın bılmem ne dıye bışey ççalıştı görev yonetıcısınde gibi bişeyler yazdığı bir konnu okumuştum gerçekten öylemi?
githubdan indirdim şimdigoodbydpi kullanıyordum bende çalışıyordu 1 aydır çalışmıyor güncel olarak indirebileceğim bir yer varmıdır
güvenli türk bir geliştirici bize uyarlayıp github'a yükledi bakabilirsin.Arkadaşlar bi arkadaşın bu konu hakkında bıtcoın bılmem ne dıye bışey ççalıştı görev yonetıcısınde gibi bişeyler yazdığı bir konnu okumuştum gerçekten öylemi?
Abi indirdim ve internet yok şuan pc de hayırlı olsungüvenli türk bir geliştirici bize uyarlayıp github'a yükledi bakabilirsin.
Siliyoreum srka planda calistigi için sikineniyor dedi ondan sonra yeniden dene dedim ve dosyada sadece x86_64 dosyası kaldı kapatms komutu olan dosya gittigüvenli türk bir geliştirici bize uyarlayıp github'a yükledi bakabilirsin.
Abi indirdim ve internet yok şuan pc de hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siliyoreum srka planda calistigi için sikineniyor dedi ondan sonra yeniden dene dedim ve dosyada sadece x86_64 dosyası kaldı kapatms komutu olan dosya gitti
Hocam oda gitmişti bidaha klasore ciksrinca geldi şimdi onu deneyeyim
One demek hocamkaspersky ile aynı anda çalışmıyor kullanırken kaspersky yi kapatıyorum buda güvenliği düşürüyor
Yonetici olarak calistirdim biraz internet geldi restart stiyorum şuan
antivirüsHocam oda gitmişti bidaha klasore ciksrinca geldi şimdi onu deneyeyim
One demek hocam
Yonetici olarak calistirdim biraz internet geldi restart stiyorum şuan
Norton var bendeantivirüs
Hocam sildim internet geldi ve dc nin internet sitesinden yukluyorum şuan dc yi şaka gibiantivirüs