Hocam bende de bir vida çıkarırken böyleydi içine lastik (normal paket lastiği) koyup çevirince dönmüştü bir deneyin sertliğe bağlı dönebilir belkisilikon bant en temizi onu deniyim en iyisi çünkü pense falan biraz sıkıntı
Hocam bende de bir vida çıkarırken böyleydi içine lastik (normal paket lastiği) koyup çevirince dönmüştü bir deneyin sertliğe bağlı dönebilir belkisilikon bant en temizi onu deniyim en iyisi çünkü pense falan biraz sıkıntı
yok hocam felaket sert bu dönmiyorHocam bende de bir vida çıkarırken böyleydi içine lastik (normal paket lastiği) koyup çevirince dönmüştü bir deneyin sertliğe bağlı dönebilir belki
öyle yapıcam hocam. ya macun bende var bende sürerim şu vida yeterki çıksın.Geçmiş olsun. Servise gönderirsen o vidayı çıkarmaya çalışırlar, genelde özel ekipmanla hallediyorlar. Ücretli bakım kapsamında termal macunu da değiştirirler. Göndermeden önce durumu net şekilde bildirmen faydalı olur. Dilersen iyi bir yerel teknik serviste de çözülebilir.
yuvarlak hocam o vida oyüzden hiçbir force sürtünme olmadığınfan döndüremez o vidayı.Hocam bir alet vardı cımbızın büyük hali gibi onunla yanlardan tutup döndürün
Geçmiş olsun hocam hangi servise göndereceksiniz bu arada sms infocomma göndermeyin sakın berbat bi servis eski laptobum rog g16nın adaptörünü çizip yolladılaryardımlarınız için teşekkürler dostlar her türkü methodu denedim ancak nafile. servise yollicam bakalım ne kadar fiyat vericekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yuvarlak hocam o vida oyüzden hiçbir force sürtünme olmadığınfan döndüremez o vidayı.
Kucuk Pense yada kerpeten ile olursa olur olmazsa ise yetkili biri yapsın anakarti kirarsan çöp olur.Alıntıyı görüntüle
dün gece sökmeyi denedim ortalama düzeydde yalama oldu. bugün ise yanlış yöne çevirip zorlamışım biraz eşekliğime gelip. en son doğru yöne çevirmeye başladım ama çok geçti. birşeyler soktum içine erittim çevirmeyi denedim falan fistan ama nafile
bunu çıkartabilene ekstra maaş falan bağlanması lazım o denli kitlendi
dedim acaba elmas uç eğe ile vidayı mı eritsem, bu sefede metal tozu bir yere kaçar kısa devre eder diye zorlamadım.
bide gittim m2 ssdye heatsink aldım taktım o da bi işe yaramadı 55 derecede takılı kalıyor m2 ssd hala valla baya cenabet bir şey oldu
valla hocam hangisini söylerse asus onu yollicaz gibi duruyor. asusun genel merkezi aşırı ilgili ama teknik desteği rezalet. oyüzden çok fazla korkuyorum acaba anasını ağlatırlarmı cihazın diye.Geçmiş olsun hocam hangi servise göndereceksiniz bu arada sms infocomma göndermeyin sakın berbat bi servis eski laptobum rog g16nın adaptörünü çizip yolladılar
30k lık pc valla hocam çok elleşmek istemedim. 1-2k veririm servis yapar daha iyiKucuk Pense yada kerpeten ile olursa olur olmazsa ise yetkili biri yapsın anakarti kirarsan çöp olur.
Evet genel merkez iyi ama destek 0 gpu hatası verdi cihazım adamlar anakart değiştirmiş sözde bide inanalım diye vidaların açıldığı belli olsun diye hafif vidalara iz bırakmışlar sonuç teslim aldığım gün babamla film izlerken mavi ekran verdi cihaz 3 dk çıkamadı Asus parça değişmiş iade hakkınız dedi iade ettik hocam eğer servisten gelince cihazda hasar varsa diye video ile aç cihazı göndermeden de fotoğraf çek yoksa uğraştırırlarvalla hocam hangisini söylerse asus onu yollicaz gibi duruyor. asusun genel merkezi aşırı ilgili ama teknik desteği rezalet. oyüzden çok fazla korkuyorum acaba anasını ağlatırlarmı cihazın diye.
30k lık pc valla hocam çok elleşmek istemedim. 1-2k veririm servis yapar daha iyi
çok doğru diyorsunuz hocam. şuanda yollamicam işim var bu bilgisayarla ama 1-2 aya yollicam. şimdiden bi fiyat bilgisi almak lazım. asus genel merkezi zamanında deprem sonucu anakartı hasar alan cihazım için bana yardımcı olmuştu depremzede olduğum için gerekli evraklarla ücretsiz sorunumu çözdüler sağolsunlar. Ama teknik destek gerçekten tam bir oEvet genel merkez iyi ama destek 0 gpu hatası verdi cihazım adamlar anakart değiştirmiş sözde bide inanalım diye vidaların açıldığı belli olsun diye hafif vidalara iz bırakmışlar sonuç teslim aldığım gün babamla film izlerken mavi ekran verdi cihaz 3 dk çıkamadı Asus parça değişmiş iade hakkınız dedi iade ettik hocam eğer servisten gelince cihazda hasar varsa diye video ile aç cihazı göndermeden de fotoğraf çek yoksa uğraştırırlar
durum nesilikon bant en temizi onu deniyim en iyisi çünkü pense falan biraz sıkıntı
yok hocam valla hiçbir şekild eçıkmıyor. pense dnemedim çünkü tutacak yeri yok ve soğutmayı daha kötüsü anakartı çizebilirim. silikon bastım dondurdum ancak yok yine olmadı.durum ne
plastik lastikle de denedim hocamHocam bende de aynısı olmuştu bir plastik lastik veya onun gibi birseyle vidanin içine girdirerek tornavidayi oraya sokup döndürmeye çalışın
Plastik parça vidanin içine iyice sıkışmasına dikkat edin
Çift taraflı bantla denediniz mi ?yok hocam valla hiçbir şekild eçıkmıyor. pense dnemedim çünkü tutacak yeri yok ve soğutmayı daha kötüsü anakartı çizebilirim. silikon bastım dondurdum ancak yok yine olmadı.
plastik lastikle de denedim hocam