Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,707
Hocam ürünü ilk kez duyuyorum.tadını bilen biliyor y ve z kuşağı aşinadır indirime düşünce paylaşmak istedim adeti 2.33tlye geliyor
![]()
Bifa Soft Muzlu Marshmallowlu Midi Boy Bisküvi 20 gr x 30 Adet - Fiyatı, Yorumları
Bifa Soft Muzlu Marshmallowlu Midi Boy Bisküvi 20 gr x 30 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yazacağım yorum sizin için de geçerli:Ülker Luna nin çikolatasıni istiyorum ama bulamıyorum
Bu iki eski ürünü belli ki seviyorsunuz lakin skimpflasyon denen bir olay var. Eskiden iyi diye hatırladığınız ürünleri şimdi tekrar alıp yemeye kalkışmayın derim. Zira ürünün kalitesi son derece düşmüştür, hatıralarınızda kalan o güzel tadı alamazsınız hayal kırıklığına uğrarsınız
2 senedir paketli gıda tüketmiyorum ben, geçen sene yeğenimin doğum gününde tutku verdi onu yedim 1 tane. Yahu ben onu çok severdim önceden, şimdi bildiğin küp şeker tadı geliyor ya bu kadar olur. Düz kurabiye düşünün ne tuzlu ne tatlı, bunu ağzınıza atmışsınız yanına da bir küp şeker atmışsınız gibi düşünün tadı aynı öyle olmuş.