🔥İndirim 30 adet bifa bisküvi 70₺

tadını bilen biliyor y ve z kuşağı aşinadır indirime düşünce paylaşmak istedim adeti 2.33tlye geliyor

Hocam ürünü ilk kez duyuyorum.
Ülker Luna nin çikolatasıni istiyorum ama bulamıyorum
yazacağım yorum sizin için de geçerli:

Bu iki eski ürünü belli ki seviyorsunuz lakin skimpflasyon denen bir olay var. Eskiden iyi diye hatırladığınız ürünleri şimdi tekrar alıp yemeye kalkışmayın derim. Zira ürünün kalitesi son derece düşmüştür, hatıralarınızda kalan o güzel tadı alamazsınız hayal kırıklığına uğrarsınız 😂

2 senedir paketli gıda tüketmiyorum ben, geçen sene yeğenimin doğum gününde tutku verdi onu yedim 1 tane. Yahu ben onu çok severdim önceden, şimdi bildiğin küp şeker tadı geliyor ya bu kadar olur. Düz kurabiye düşünün ne tuzlu ne tatlı, bunu ağzınıza atmışsınız yanına da bir küp şeker atmışsınız gibi düşünün tadı aynı öyle olmuş.

Screenshot.webp

uranyumun paketlenmiş hali

Hocam ürünü ilk kez duyuyorum.

yazacağım yorum sizin için de geçerli:

Bu iki eski ürünü belli ki seviyorsunuz lakin skimpflasyon denen bir olay var. Eskiden iyi diye hatırladığınız ürünleri şimdi tekrar alıp yemeye kalkışmayın derim. Zira ürünün kalitesi son derece düşmüştür, hatıralarınızda kalan o güzel tadı alamazsınız hayal kırıklığına uğrarsınız 😂

2 senedir paketli gıda tüketmiyorum ben, geçen sene yeğenimin doğum gününde tutku verdi onu yedim 1 tane. Yahu ben onu çok severdim önceden, şimdi bildiğin küp şeker tadı geliyor ya bu kadar olur. Düz kurabiye düşünün ne tuzlu ne tatlı, bunu ağzınıza atmışsınız yanına da bir küp şeker atmışsınız gibi düşünün tadı aynı öyle olmuş.

Yok hocam okadar eski değil her gördüğümde alıyordum ben orta kalite ama içinde pirinç patlağı gibi şeyler vardı aşırı zevkliydi yemesi ama piyasadan kalktı 😭

Uygunsuz davranış
çok kimyasal vardır bunda, anca sokakdaki kürtlere dağıtırsınız.

Geri