PC ARKA FAN ÇATLAK-Çıkarıp Kullanabilirmiyim

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Kasanın arkasındaki egzoz fanı çatladı, önceden vardı aşırı küçüktü sesten fark etmemiştim. Dahads büyümüş sanırım fark ediliyor. Bu arka fanını çıkarırsam yine kullanabilirmiyim yoksa aşırı ısınırmı?

1050Ti
Amd 3 1200Q
8 Ram
AŞIRI ISINIRMI? ACİL LÜTFEN

Ekler

• IMG_20250615_181537_662.webp
    IMG_20250615_181537_662.webp
    172.4 KB · Hit: 23
Kasanın arkasındaki egzoz fanı çatladı, önceden vardı aşırı küçüktü sesten fark etmemiştim. Dahads büyümüş sanırım fark ediliyor. Bu arka fanını çıkarırsam yine kullanabilirmiyim yoksa aşırı ısınırmı?

1050Ti
Amd 3 1200Q
8 Ram
AŞIRI ISINIRMI? ACİL LÜTFEN
Kullanırsın

Ne kadar kullanırım, mesala Leauge Of Legenda Da çok ısınırmı. Bu arada ekran kartı boşta 35 37 derecede fan varken.
Aman aman fark olmaz derecelerde muhtemelen ama siz bi çıkarıp kaç derecelerde oluyor bir bakın. Aklınıza yatan şekilde kullanırsınız.

Ne kadar kullanırım, mesala Leauge Of Legenda Da çok ısınırmı. Bu arada ekran kartı boşta 35 37 derecede fan varken.
Kullanırsın baya işlemci ekran kartı değiştirene kadar kasan/fanın yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aman aman fark olmaz derecelerde muhtemelen ama siz bi çıkarıp kaç derecelerde oluyor bir bakın. Aklınıza yatan şekilde kullanırsınız.
Hocam 1 derece fark etmez

Kullanırsın baya işlemci ekran kartı değiştirene kadar kasan/fanın yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1 derece fark etmez
Anladım, az bir derece farkı olur yani. Teşekkürler

Hocam fan ayrılmadıysa veya çalışmayı bırakmadıysa sıcaklık farkı olmaz gibi bir şey
Öyle değil. Fanı çıkartırsam sıcaklık değişirmi onu sordum. Fan çatlak şekilde kullanamam parçalanma ihtimali var ve çok ses çıkartıyor

Öyle değil. Fanı çıkartırsam sıcaklık değişirmi onu sordum. Fan çatlak şekilde kullanamam parçalanma ihtimali var ve çok ses çıkartıyor
Hocam o zaman sıcaklık farkı olacak tır 2-3 derce felan ama bu video felan izlerken oyun oynarken 5 derece olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,159
Üyeler
185,228
Son üye
cordelio1912
Geri