Bunu anlamanın somut bir programı yok sanırım.Uyumlu olmasaydı zaten çoktan çökerdi. Oyunlara girin daha belli olur.
Ram işlemciniz ve kullandığınız frekansı yazarsanız daha iyi olur. Dert etmeyin bir sorun var mı yerine bir sorun çıktığında yazın bence.Bunu anlamanın somut bir programı yok sanırım.
İade sürecleri devam etmekte olen Yeni sistem topladım fps dalgalanması yaşıyorum. Bir sorun varmış demekki. Tek kanal DDR5 T force 6000 oc. ve 7500fRam işlemciniz ve kullandığınız frekansı yazarsanız daha iyi olur. Dert etmeyin bir sorun var mı yerine bir sorun çıktığında yazın bence.
Öyle bir konuştunuzki, donanım arşivinin sahibi zannettim. Burada tüm üyeler merak ettikleri konular hakkında yardımlaşıp bilgi paylaşımında bulunabilirler. Sizin düşüncenize göre değilde, forumun kurallarına göre hareket edilmeli diye düşünüyorum.Ram işlemciniz ve kullandığınız frekansı yazarsanız daha iyi olur. Dert etmeyin bir sorun var mı yerine bir sorun çıktığında yazın bence.
1. Cümlem ram ve işlemci uyumunuz iyi mi diye. 2. Cümlem konunun ilk cümlesinde sadece test edebilir miyim demişsiniz. Mantıken bende sadece test etmek için yazdığınızı düşünerek bir sorun çıktığında yazmanız daha uygun olacaktır dedim burdaki anlam “endişe etmenize gerek yok bir sorun yoksa” anlamında. Bir de benim düşünceme göre bir şeyler demişsinizde anlayamadım demek istediğinizi. Kötü bir şey yazdıysam kusura bakmayın.Öyle bir konuştunuzki, donanım arşivinin sahibi zannettim. Burada tüm üyeler merak ettikleri konular hakkında yardımlaşıp bilgi paylaşımında bulunabilirler. Sizin düşüncenize göre değilde, forumun kurallarına göre hareket edilmeli diye düşünüyorum.
"Bir de benim düşünceme göre bir şeyler demişsinizde anlayamadım demek istediğinizi."1. Cümlem ram ve işlemci uyumunuz iyi mi diye. 2. Cümlem konunun ilk cümlesinde sadece test edebilir miyim demişsiniz. Mantıken bende sadece test etmek için yazdığınızı düşünerek bir sorun çıktığında yazmanız daha uygun olacaktır dedim burdaki anlam “endişe etmenize gerek yok bir sorun yoksa” anlamında. Bir de benim düşünceme göre bir şeyler demişsinizde anlayamadım demek istediğinizi. Kötü bir şey yazdıysam kusura bakmayın.