Aurora bendeki hocam ato87 de outemu yoktu zaten sanırım fighting68 de vardıaurora switch mi yoksa outemu mu hocam
altıktan sonra şipariş numarası ile birliktemi?[email protected] a atıyorsun hocam
Yazarsanız iyi olur garanti olsun ama zaten kayıt olurken yazıyorsunuz sitede.TC yazmamıza gerek var mı
Evet tc ve sipariş numaranızı da paylaşınaltıktan sonra şipariş numarası ile birliktemi?
10k Mah nedir yaNeyse gümrükten geçer inşallah. 10.000mah olmasa almazdım. Bazıları dalga geçer gibi klavyelere 3000 mah koyuyordu.
10k powerbank bile 800-900tl. baseus alsan 500 orası ayrı ama cidden batarya parçasını çıkar 500e klavye almış oluyoruz. inşallah geçer gümrükten.10k Mah nedir yaVergi çıkmazsa 1300 TL'ye bedava valla
ato87 mi alsam dynatab75x mi kararsız kaldım yaAurora bendeki hocam ato87 de outemu yoktu zaten sanırım fighting68 de vardı
Ad soyad tc yazdım ben sipariş onayı mailini yanıtlayabilirsiniz yazıyordu o maili yanıtladımHere is my information for your reference kısmına sipariş numarasını mı yazıyoruz sadece
geçmezse noluyor10k powerbank bile 800-900tl. baseus alsan 500 orası ayrı ama cidden batarya parçasını çıkar 500e klavye almış oluyoruz. inşallah geçer gümrükten.
Çok düşünme reis ikisininde stoğu biter söylim.ato87 mi alsam dynatab75x mi kararsız kaldım ya
Valla bilmiyorumda bizim ülkeye giriyorsa ya gümrükcülerin olur ya da vergi ödemek zorunlu kılınır. gümrükten geçmeyince iade edebiliyorsak süper olur.geçmezse noluyor