❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

ato87 mi alsam dynatab75x mi kararsız kaldım ya
Çok fazla rekabetçi FPS oyunları oynuyorsanız ato daha mantıklı 8k hz ve 0.125 ms gecikmesi var.Dynatab de bir tık daha üst düzey bir klavye ama ben ekranını falan pek sevemedim görüntüsünü.

Çok fazla rekabetçi FPS oyunları oynuyorsanız ato daha mantıklı 8k hz ve 0.125 ms gecikmesi var.Dynatab de bir tık daha üst düzey bir klavye ama ben ekranını falan pek sevemedim görüntüsünü.
Masasında bol yer olan adam için ekran pek sıkıntı değil bence hocam. Bende hiç sevmedim ama 1300tlye düşününce de almayana ters kelepçe yapmak lazım. Espor için mini klavye isteyen akko alır gaminggenden.

Arkadaşlar merhabalar,sipariş sonrası süreç hakkında ne yapacağımı öğrendim fakat hangisini almam gerektiğini bilmiyorum.En F/P model hangisi ise onu almayı düşünüyorum.Hangisini almalıyım?

Çok düşünme reis ikisininde stoğu biter söylim.
bi tane dynatab 75x aldım koleksiyon için de başka alsam mı diye düşünüyorum başka rengi falan
hocam şu an fun60 ultra tmr var bende ama bu klavyeyi satıp daha ucuz bi manyetiğe geçesim de var

Paket sınırını doldurmadıysanız Gümrükten döneceğini sanmıyorum sadece ekstra vergi çıkabilir.
anladım hocam sağolun. 20 doları geçmez değil mi vergi bir de 18 yaş altı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte

bi tane dynatab 75x aldım koleksiyon için de başka alsam mı diye düşünüyorum başka rengi falan

hocam şu an fun60 ultra tmr var bende ama bu klavyeyi satıp daha ucuz bi manyetiğe geçesim de var
O zaman alın bence hocam atoyu pişman olmazsınız performans olarak çok iyi driverı falan da var.

anladım hocam sağolun. 20 doları geçmez değil mi vergi bir de 18 yaş altı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte
Epomaker'ın 15 dolar göstereceğini varsayarsak en fazla 12 Dolar vergi gelir. Ama görevliler siteden ürün fiyatına bakıp vergi uygularsa 20 dolar olabilir tabii en kötü ihtimal.

Geri