❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Merhaba,

Mesajınız ve ayrıntıları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakileri dikkate alın:

Nakliye ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir miktar (15-20 USD) belirtemiyoruz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemiyoruz.
- Daha düşük bir beyanla bile gümrük vergilerinin muaf tutulacağının garantisi olmadığını lütfen unutmayın, çünkü nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirindedir.

Nakliye Yöntemi
YunExpress'in konumunuz için kullanılabilirliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygunsa bu hizmeti kullanacağız.

Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

bunu yazmışlar üstüne mail atmaya gerek var mı
bana da aynısı geldi bi korkmadım değil açıkçası

Dostlar belirsiz yanıt alanlar sitedeki sohbet kısmı üzerinden iletişime geçsinler normale göre çok daha hızlı cevap veriliyor bilginiz olsun. Daha önceki sayfalarda nasıl bir yanıt vermeniz gerektiğini söyledim.

Bana gelen cevap:

Mail.webp

Merhaba,

Mesajınız ve ayrıntıları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakileri dikkate alın:

Nakliye ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir miktar (15-20 USD) belirtemiyoruz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemiyoruz.
- Daha düşük bir beyanla bile gümrük vergilerinin muaf tutulacağının garantisi olmadığını lütfen unutmayın, çünkü nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirindedir.

Nakliye Yöntemi
YunExpress'in konumunuz için kullanılabilirliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygunsa bu hizmeti kullanacağız.

Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

bunu yazmışlar üstüne mail atmaya gerek var mı
Ben attım ama geri dönmediler farklı bir mailden mi yazsak

Merhaba Doğukan,

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz! Gümrük vergileri ve gönderim tercihleri konusundaki endişelerinizi anlıyorum. Ancak, paketleri hediye olarak işaretleyemeyeceğimizi veya faturalarda beyan edilen değeri değiştiremeyeceğimizi bildirmeliyim, çünkü bu gönderim politikalarımıza ve düzenlemelerimize aykırıdır.

Gönderim yönteminizle ilgili olarak, siparişiniz ve sahip olabileceğiniz özel talepler konusunda yardım için doğrudan [email protected] adresinden veya web sitesi sohbeti aracılığıyla müşteri destek ekibimizle iletişime geçmenizi öneririm.

Başka sorularınız varsa veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin!

Saygılarımla,
Epomaker Müşteri Hizmetleri

bu seferde bunu yazdılar bizim siparişler patlicak gibi

ben de aldım hacılar inş vergi çıkmaz bakalım iso aldım büyük entera alışmışlığım var ve aula f75te alıştıramadım kendimi

Contact us neresi hocam chat simgesine basıp attım mesaj
En hızlı contact us ve sohbet kısmından geri dönüş yapılıyor.

Geri