❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Korkutuyor yoksa 1200tl dynatab için bedava fiyat al sata bile gidersiniz.

Alt tarafı 1300 TL hadi 400-600'de vergi gelsin genelde vergisiz ama alınıp alınmaz diye tartışmanın anlamı ne bu kadar çekiniyorsunuz anlam veremiyorum :D

Alt tarafı 1300 TL hadi 400-600'de vergi gelsin genelde vergisiz ama alınıp alınmaz diye tartışmanın anlamı ne bu kadar çekiniyorsunuz anlam veremiyorum :D
Vergi ne kadar çıkıyor net fiyat var mı

Peki switch olarak tok switch seviyorum hangisini tercih etmeliyim. Galiba Wisteriyayı beğenmediğim tacticle olan?

Çok kısa sürede dönüş yaptılar. Gelsin göreceğiz bakalım ne olacak

Hello,

Thank you for your message.

We will do our best to support your request. We’ll try to declare the value as 10–15 USD and arrange shipment via YunExpress.

Please kindly note that while we will make every effort to apply these preferences, we appreciate your understanding in case of any limitations.

Thank you again for your continued support!

Best regards,

Ekler

• 1750154729575.webp
    1750154729575.webp
    24 KB · Hit: 35
Aula F75 kullanıyorum fakat tuşları 3 4 basmaya başladı mesela Space butonu 3 kere basıyordu aynı anda değiştirdim düzeldi ama a tuşuna da aynı şey olmaya başladı Z tuşuna da yani değiştirebilirim belki almalı mıyım benzer kalitede mi yoksa daha mı iyi

Alıntıyı görüntüle

Isoda 1 adet tuş fazla buda z nin solundaki tuş. Windowstan klavye dilini TR yaptığımızda Isoda shiftin solunda kalan tuşa anside karşılık olmuyor. Yani ANSI düzen bir klavyeniz varsa ve klavye TR Q olarak seçili ise < sembolünü çıkaramazsınız. Sağdaki tuş zaten virgüle karşılık geliyor ISOda solda ufak virgül ANSIye geçince enterin üstünde büyük virgül oluyor.
oyunlarda shift önemli tuş olduğu için küçük shift tercih edilmez bence zaten

Mail olarak nasıl mail atıyorsunuz

Geri