❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bende dayanamayıp aldım. Ev klavye dolu ama birde ISO dizilim klavyemiz olsun :)

Siparişi geçtikten sonra baktım staiblizer kit 2.5 dolara düşmüş forumda 1000 liraya satmaya çalışan arkadaş vardı :D

lube mu bu yoksa sadece gorseldeki switchlermi

Bu CIDOO nebulayı almadım diye pişman olacağımı düşünüyordum. Bugün sevindirdin bizi be iyi ki almamışım Dynatab 75x bayağı iyi bi klavye.
Nebula iyi hoştu da biraz kalitesizlik hissi veriyordu ben switch ve keycaps ile alıp satmıştım

ulen çoğunluk iso klavye almış sebebi tr klavye gibi rahat kullanmak mı? ben ansi almıştım :(
ben alışkın olduğum için klavyeyi tr olarak kullanıyorum. Trye en uygunuda iso. bu yüzden tercih ettim. Ama oyun oynayacaksan gerçekten fark etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lube mu bu yoksa sadece gorseldeki switchlermi
lube fırça ve stabilizerler. görseldekinin hepsi geliyor kutusuyla

valla mükemmel klavye aula f75i tahtından edecek eğer gümrük vergisi çıkmazsa

valla mükemmel klavye aula f75i tahtından edecek eğer gümrük vergisi çıkmazsa
ayrıca orjinal mi değil mi diye şühelerde olmayacak direkt epomaker satıyor

ben alışkın olduğum için klavyeyi tr olarak kullanıyorum. Trye en uygunuda iso. bu yüzden tercih ettim. Ama oyun oynayacaksan gerçekten fark etmez

tr de lubr fiyatı 300-500tl nerdeyse bedava bu rakam ozaman

cido nebula aldım bende sesi falan çok hoş 33 dolara geldi 25 dolar gösterir misiniz faturayı diye mail attım.

Yav kod eklediğim halde yanlışlıka 42 dolardan aldım

cido nebula aldım bende sesi falan çok hoş 33 dolara geldi 25 dolar gösterir misiniz faturayı diye mail attım.
Keşke bunu alsaydın nebula o kadar da iyi bir ürün değil hocam satmak istesen de sıkıntı

Benim şuanki klavyem rampage kmr 5 ve 7 senedir kullanıyorum türkçe klavyeydi şimdi buna alışmak vakit alacak. Rampage kötü diyip geçmeyin membran klavyesi 7.senesini tamamladı.

manyetik swtich klavye felan var mı hiçç?

Geri